Автор
Ива Петрова

Кралството е в шок: Кейт се е срещнала с любовницата на принц Уилям?

Кейт Мидълтън посети концерт в Норфолк, а след това купонясва с приятели. Но не това предизвика вълнение сред нейните почитатели. А срещата ѝ с Роуз Ханбъри, жената, за която се писа, че е успяла да завърти главата на иначе скромния принц Уилям. 

Роуз е бивш модел. А появата ѝ в идеалната картинка на щастливите Кейт и Уилям, грижещи се за трите си деца и следващи традициите на монархията, поразклати спокойствието на кралското семейство. 

Новината, че Уилям не е чак такъв светец, какъвто го изкарват, предизвика доста шум и породи съмнения сред британците - те се усъмниха в искреността на двойката. 

View post on Instagram
 

Затова срещата на Роуз и Кейт предизвика нови коментари. Някои почитатели на кралското семейство шушукат, че може би двете се опитват да замажат положението и да покажат, че между тях няма напрежение. Други пък коментират точно обратното - че срещата показва, че все пак съществува конкуренция. 

Кейт е била доста щедра - оставила е бакшиш от 700 паунда - за чай, вино розе, няколко питиета и още някаква храна. Вероятно тя е платила сметката на своята компания, пише "Стандарт". 

View post on Instagram
 

Роуз Ханбъри е омъжена жена - съпруга е на Дейвид Роксавидж, който е с 23 години по-възрастен от нея. Домът им се намира близо до този на Уилям и Кейт. Има три деца.