Автор
Теодор Муховски

Ето как тенис легендата Серина Уилямс и съпругът ѝ посрещнаха новото си бебе (Видео)

Легендата на тениса Серина Уилямс роди второто си дете от съоснователя на Reddit Алексис Оханян. Бебето отново е момиченце. 

"Добре дошъл, мой красив ангел", написа Уилямс в TikTok, споделяйки прочувствено видео с бебето Адира Ривър Оханян. 

@serena

Welcome my beautiful angel

♬ original sound - Serenawilliams

"Благодарен съм да съобщя, че домът ни е изпълнен с любов: щастливо и здраво новородено момиченце и доволна и здрава майка", похвали се и бащата в собствени постове в социалните мрежи. 

По-нататък Оханян написа, че Уилямс, негова съпруга от 2017 г., "сега ми е направила още един несравним подарък - тя е "най-великата майка на всички времена". 

"Никога няма да забравя момента, в който запознах новото бебе с нейната сестричка", добавя той, визирайки по-голямото им дете - Алексис Олимпия Оханян-младши. 

View post on Instagram
 

През юли технологичният предприемач сподели пред People, че 5-годишното му момиченце е очаквало с нетърпение появата на братче или сестриче. 

"Няма по-развълнувано дете от нея", каза той. "Тя искаше това. Моли се и пита за това от доста време, готова е да я приеме". 

Оханян споделя, че той и съпругата му "вземат всички предпазни мерки и правят всичко възможно, за да се уверят, че всичко ще мине гладко след раждането на Серина". 

Уилямс, която спечели 23 титли от Големия шлем по време на кариерата си в тениса, вече е разказвала за травматичното и животозастрашаващо раждане на първородното си дете. В статия за CNN през 2018 г. тя написа, че се е сблъскала с "множество здравословни усложнения, които имала късмета да преживее". 

"Когато най-накрая се прибрах у дома при семейството си, трябваше да прекарам първите шест седмици от майчинството си в леглото", призна тя, отбелязвайки усложненията при бременност, с които се сблъскват много чернокожи жени. 

"Всяка майка, навсякъде, независимо от расата или произхода си, заслужава да има здрава бременност и раждане", добавя тенисистката.