Автор
Пепа Попова - Пепита

Моника Белучи позира за Harper's Bazaar и разказа защо се е влюбила в Тим Бъртън

Моника Белучи стана героиня на новия брой на испанската версия на Harper's Bazaar. Във фотосесия на Хави Гордо тя се появи в няколко ярки сета, подбрани от стилистката Клаудия Лаукамп. Изданието отбелязва, че на 58 години Моника е въплъщение на вечната чувствена красота, както и на елегантност и чар: „Това е типичната италианска жена.“    

Актрисата даде интервю за списанието, в което призна с какво я е покорил сегашният й любим - режисьорът Тим ​​Бъртън: „Открих в Тим една невероятна душа, вдъхновена от света на мечтите. Той е абсолютно прекрасен!

View post on Instagram
 

Моника говори и за отношението си към феминизма: „Имаме още много да извървим, но вече е ясно, че в обществото са настъпили големи промени. Еволюцията на жените дава възможност на мъжете да превъзмогнат остарелите идеи. Кой каза, че мъжът не може да се грижи за сина си, че не може да плаче? Нашето освобождение, освобождението на жените, освобождава и мъжете.”

View post on Instagram
 

 Говорейки за голямата си дъщеря от бившия й съпруг Венсан Касел, Дева, Белучи призна, че е много доволна от успеха й като модел. Що се отнася до по-малката сестра на Дева, 13-годишната Леони, тя, според Моника, е нейният основен съветник по „младежките“ въпроси: „Тя често ми казва: „Мамо, наистина ли не я познаваш? Тя има 50 милиона абонати!“ И аз си казвам: „Кой е това? Съжалявам, не я познавам." Леони също има страхотен творчески усет, виждам го.” 

За корицата Моника Белучи позира в рокля на Nina Ricci и бижута на Cartier. Втората корица бе украсена от Кендъл Дженър - Harper's Bazaar реши да посвети септемврийския брой на модерните иконите.

View post on Instagram