Автор
Теодор Муховски

Тайните знаци на херцогинята: Уловиха тих зов за помощ на Меган, докато Хари е в чужбина

Тихият "зов за помощ" на Меган Маркъл беше уловен от зрители и близки на кралската двойка, докато тя изпълняваше рутинни задачи в Калифорния по време на задграничното пътуване на принц Хари миналата седмица. 

Макар че за зрителите тя изглеждаше напълно нормална, занимавайки се с обичайните си дела, херцогинята на Съсекс вътрешно се бореше със своя стрес. 

През деня, в който Меган Маркъл изпълняваше своите задължения, тя беше забелязана да носи малка синя лепенка на китката си - която според някои експерти може да е "лепенка от стрес". 

Меган Маркъл е под стрес
Меган Маркъл е под стрес

Преди броени дни беше разпространена снимка на актрисата, превърнала се в кралска особа, на която се виждаше, че тя е сложила малка медицинска машинка, която работи, като изключва нормалната мозъчна реакция чрез изпращане на електромагнитни честоти. 

Вътрешен човек смята, че устройството, което е създадено от NuCalm, може да изпраща безмълвно послание до съпруга ѝ принц Хари, показващо, че тя се бори със своята тревога и стрес, съобщи Daily Record. 

Меган и преди е разказвала открито за битката си с психичните проблеми, а друг източник, близък до кралските особи, заяви пред списание Closer, че Хари се е притеснил изключително много, след като е забелязал съпругата си да носи лепенката. 

Снимките на херцогинята са направени, докато Хари е бил в Токио и Сингапур за официални ангажименти, част от минитурнето му в Азия. Меган остана у дома по време на пътуването му. 

Принц Хари не скрива притесненията си за Меган Маркъл
Принц Хари не скрива притесненията си за Меган Маркъл
GettyImages

"Има реални опасения, че тази лепенка е начин тя да отправи тих, но ефективен зов за помощ към хората в нейната орбита - по-специално към Хари", каза източникът. "Това е SOS, който може да сигнализира, че тя наистина се бори с огромния мащаб на стреса и тежестта на отговорността, която е на плещите ѝ." 

Докато Хари отсъстваше, Меган беше забелязана да се забавлява с приятели в Калифорния, включително Порша де Роси, съпругата на Елън Дедженеръс. Двете отишли да гледат филма "Барби" в местно кино в чест на 42-ия рожден ден на херцогинята. 

Прекарването на време с приятели е само един от механизмите за справяне на стрес за Меган, каза вътрешният източник. Тя също така разчита на медитация и йога и "прави упражнения през повечето дни". 

"Меган има нужда от всичко това, защото в момента е твърде несигурна", уточнява вътрешният източник и добавя, че приятелите ѝ, както и майка ѝ Дория, постоянно уверяват Меган, че тя върши "страхотна работа", докато работи, за да се издигне "над всичко". 

Принц Хари се тревожи за съпругата си Меган Маркъл
Принц Хари се тревожи за съпругата си Меган Маркъл

Но Хари все още е притеснен от всичко, което се случва нея. 

"Хари отчаяно се тревожи за Меган и за целия стрес, който ѝ се налага да понася. "Той се моли тя да издържи, но е напълно наясно колко ѝ е трудно, защото самият той страда от същите трудности. Фактът, че сега прибягва до уелнес лепенки, за да се справи, кара Хари да бъде още по-загрижен за нея".