Автор
Антония Михайлова

Дженифър Анистън за провалите си в любовта: Родителите ми показаха, че да имаш половинка не е нещо хубаво

Дженифър Анистън призна, че раздялата на родителите ѝ е повлияла негативно на личните ѝ отношения с противоположния пол. Това каза тя пред WSJ . 

"Винаги ми е било трудно във връзките, предполагам, защото съм се чувствала наистина самотна по някакъв начин. Гледайки отношенията в моето семейство, родителите ми не ме накараха да си мисля, че да имаш партньор е нещо прекрасно", признава 54-годишната актриса. Нанси Доу и Янис Анастасакис (Джон Анистън), които също са актьори, се развеждет, когато дъщеря им Дженифър е малко момиченце. 

Дженифър Анистън, Снимка: Getty
Дженифър Анистън, Снимка: Getty

"Не ми харесваше идеята да се жертвам. Така че ми беше по-лесно да съм сама. Не бях готова да давам и вземам", разкриа актрисата. Дженифър Анистън разкрива още, че в момента е фокусирана върху нуждите и желанията си и не ги жертва, за да угоди на някого друг. 

"Става въпрос за това да не се страхувате да си кажете от какво имате нужда и какво искате. Затова всяка връзка за мен е ново предизвикателство. Докато наистина съм добра във всяка друга работа, която правя, в сферата на любовта май не се чувствам толкова сигурна в себе си. Това е единствената област, която е малко... страдаща", признава актрисата. 

Дженифър Анистън, Снимка: Getty
Дженифър Анистън, Снимка: Getty

Думите ѝ идват само няколко седмици, след като стана ясно, че търси подкрепа от бившия си съпруг Джъстин, докато продължава да скърби за загубата на баща си. Вътрешни източници съобщиха пред Daily Mail, че продължителната битка на актрисата с мъката я е накарала да търси опора в някои от бившите колеги на баща ѝ. Бившият ѝ съпруг Джъстин се е обаждал почти всеки ден, за да я утешава, твърдят запознати пред изданието. 

Дженифър Анистън и Джъстин Теру, Снимка: Getty
Дженифър Анистън и Джъстин Теру, Снимка: Getty

Двойката излизаше през 2015 г. и изненада неприятно почитателите си, когато обяви раздялата си само две години по-късно. Въпреки разрива помежду им двамата потвърдиха, че все още поддържат близки отношения. Оказа се, че бившите съпрузи дори се събират да празнуват заедно рождените си дни. 

През последните години медиите не пропуснаха да спекулират и с новината, че Дженифър Анистън се е събрала с първия си съпруг Брад Пит. "Знаете, че с Брад сме приятели. Говорим си" – с тези думи тя сложи край на всякакви слухове, че двамата са отново двойка. 

Дженифър Анистън и Брад Пит, Снимка: Getty
Дженифър Анистън и Брад Пит, Снимка: Getty

Миналата година пък звездата от "Приятели" категорично отрече спекулациите, че някой от бившите ѝ съпрузи се е развел с нея, защото "не го е дарила с дете" и призна, че постоянните слухове за връзките ѝ правят битката ѝ с безплодието още по-трудна. "Опитвах се да забременея. Пътят бе труден за мен", разказа тя пред сп. Allure.

Дженифър Анистън, Снимка: Getty
Дженифър Анистън, Снимка: Getty