Автор
Теодор Муховски

Има ли скрито послание тайната татуировка на Анджелина Джоли и какво е то?

Татуистът на актрисата Анджелина Джоли разкри, че тя е добавила нова тайна татуировка на двата си средни пръста и това ново допълнение предизвика интерес и вълнение сред нейните фенове. 

Господин К, работещ в популярното студио Bang Bang в Ню Йорк, сподели снимка на ръката на Джоли във вторник. Свежото мастило на татуировката беше умело размазано, за да запази новия дизайн в тайна. 

View post on Instagram
 

В публикацията си г-н К спомена за звездата от "Злодеида" и написа: "Още съм в шок, че наистина докоснах ръката ѝ и я татуирах." След това той предизвика последователите си да предположат какъв може да бъде текстът на татуировката. 

Разнообразни догадки започнаха да се появяват, като най-популярната опция беше "F-k you, Brad", като коментаторите очевидно имаха предвид бившия ѝ съпруг Брад Пит. Техният брак, начело от 2005 г. и завършил с развод през 2016 г., бе обект на голямо медийно внимание и съдебни разисквания, свързани с техните деца и имуществото им. 

Други предположения относно съдържанието на новата татуировка включваха почит към нейните деца, "предупреждение за потенциални ухажори" или "духовно послание". 

Татуировката на Анджелина Джоли
Татуировката на Анджелина Джоли

Г-н К не е непознат като татуист със смел стил – той стои зад контроверсиалната гръбна татуировка на Дожа Кат, която бе наречена "демонична" от нейните фенове. Звезди като Майли Сайръс, Майкъл Джей Фокс, Софи Търнър и Джо Джонас също са клиенти на студиото му в Ню Йорк. 

Това не е първата татуировка на Анджелина Джоли, която изразява нейната идентичност и връзки. Сред значимите татуировки са и тези, посветени на благотворителни и филантропични усилия, както и към нейните шест деца. 

Тя също така има татуиси, свързани с предишни любовници, включително една, в която почита бившия си съпруг Били-Боб Торнтън. 

Въпреки че бе заявила, че няма да слага името на друг мъж на тялото си след развода си, тя и Брад Пит си направиха сходни татуировки – координирани будистки мотиви, символизиращи тяхната вечна връзка, малко преди раздялата им през 2016 г. 

Брад Пит, от своя страна, носи татуировки с буквата "А" заедно с инициалите на децата им, рождения ден на Анджи, изписан на долната част на корема му на кхмерски език - който той може би е махнал с лазар - и дудъли от въображението на бившата му съпруга, наред със собствените му многобройни татуировки. 

И двамата имат татуиран цитат от поета Руми, който по ирония на съдбата звучи така: "Има едно място, отвъд доброто и злото. Ще се срещнем там." Тази последна татуировка има също такава дълбока символика и може да се разглежда като ироничен намек към миналото им.