Автор
Евелин Попадийна

3 тоалета за първа среща, с които да подлудите мъжа

Трепетите преди първата среща винаги са огромни. Вълнението кой тоалет да изберем, преди да се срещнем за първи път с мъж, когото харесваме, често могат да ни докарат до истерия. Искаме да изглеждаме добре и да предизвикаме ефекта „УАУ“ в мъжа.

Как да се случи това? Модните експерти споделят, че най-лесният начин да вземем ума на мъжа още от първата среща е да изберем правилните дрехи. „Всеки мъж си представя как сваля дрехите от жена, която харесва. Именно заради това е важно и въпросните одежди да впечатлят“, споделят модните експерти и допълват, че има точно три тоалета, които подлудяват мъжете. Ето кои са те:

Копринена комбинация

Перфектна за пролетна или лятна среща. Плътно прилепналата материя ще позволи на мъжа да развихри въображението си, дължината под коляното прави стила не твърде предизвикателен, но определено не и скучен. За първа среща черният цвят е перфектен, ако желаете да подлудите мъжа в самото начало. 
Изборът на обувки зависи от локацията, която сте избрали – за разходка в града можете да изберете мокасини или бели маратонки, а за среща в ресторант заложете на класически обувки.

Рокля от туид

Кой каза, че роклята от туид е скучна? Тук можете да се заиграете с цветовете, заложете на по-ярки цветове. Деликатната розова рокля в туид ще предизвика мъжа да ви желае още повече. С нея показвате нежност и сдържаност, но в същото време с избора на розовия цвят загатвате лека закачка.

Все пак Коко Шанел е смятала роклите и полите от туид за едни от най-изтънчените и необходими неща в женския гардероб. 

Дълга рокля с цепка

Искате да провокирате мъжа още в самото начало? В такъв случай изберете лека рокля под коленете, с цепка по бедрата. Това е страхотен тоалет за среща в ресторант. Залагайки на такава рокля, можете да сте сигурни, че мъжът ще ви желае през цялата вечер, ще изпитва силно желание да ви докосне и да ви съблече. Но все пак не забравяйте, че такива рокли се носят с увереност!