Автор
Евелин Попадийна

Как краката ви да изглеждат по-дълги: топ 7 модни трика

Жените с дълги крака винаги са били харесвани и желани, дългите крака придават женственост и красота. Природата обаче не е възнаградила всички жени с крака до небесата. Но не се отчайвате! Има начини, с които чрез дрехите да удължите краката си и да привлечете мъжкото внимание. 

Най-лесният начин да удължите краката си са токчетата. Освен тях, днес ви даваме още 7 идеи как да го направите:

Панталон с лампази
Панталоните с широки цветни ленти бяха актуална тенденция преди няколко сезона, а сега преминаха в категорията на класиката. Контрастните ивици отстрани визуално удължават силуета и могат да се носят както в ежедневието, така и в офиса.

Обувки в телесен цвят
Бежовите обувки трябва да присъстват в гардероба на всяка дама. Те са универсални и подхождат на всичко. В същото време, благодарение на цвета, те стават като продължение на крака и визуално изглежда по-дълъг.

Цепки
Цепките на панталоните и полите също удължават фигурата и я правят по-секси, дори и с равни обувки. Разкроените панталони с цепка отпред, които станаха хит миналата година, ще се задържат на върха още дълго време, точно заради това.

Висока талия
Един съвет: ако трябва да направите краката си по-дълги, просто преместете линията на талията малко по-високо. Това се постига с дрехи с висока талия. Ако искате да подчертаете още повече краката си и да засилите ефекта на високата талия, добавете и колан.

Обувки на платформа
Ако не обичате или не можете да ходите на токчета, ви съветваме да си купите обувки на платформа. Извивката на крака с тях не е толкова голяма, така че обувките ще бъдат много по-удобни за носене. 

Скъсен връх
Късите сака, кожените якета, жилетки, ризи и дори тениски могат много бързо да оправят нещата! Тук принципът е подобен на този като при панталоните с висока талия – линията на талията се измества изкуствено и краката стават по-дълги.

Монохромност
Тук отново говорим за пропорции. Може да не измествате талията, а просто да я скриете – с помощта на едноцветен комплект. За да стои добре един такъв тоалет, размерът трябва да е с точно един размер по-голям от вашия.