Автор
Ева Григорова

Башар Рахал: Нека отнемат Ладата, ако те хванат пиян

Башар Рахал има намерение да се отърве от своята стара "Лада". Актьорът си търси доброволец за руската антика. Споделя, че е много запазена, на малко километри и в идеално състояние. Той иска да се раздели със своята таратайка заради новия закон - конфискацията на колата след каране в нетрезво състояние или заплащане на пълната ѝ стойност. 

View post on Instagram
 

Според актьора е по-добре да ни вземат остарялата, но непокътната ладичка, вместо друга скъпа немска машина, струваща хиляди левове. 

"Цялата тази нервност с измененията в Наказателен кодекс в закона за ръководство на МПС цели едно - внезапно повишаване на таратайките. Сега всички, които пият и карат, ще се ориентират към евтини коли за след за- пой, в случай че инцидентно ги гепят, да приберат ладата, а не БМВ-то ". 

View post on Instagram
 

По този начин полуливанецът с арабски усет за търговия популяризира личната си ремонтирана „Лада". „В този ред на мисли - продавам „ Лада 1300". На малко км. Разкарвам всичките си остарели лади и ще си оставя единствено "Нисан"-а, споделя полу на шега продуцентът. 

Очевидно Рахал вижда пачки на масата си с този нов бизнес и би жертвал към този момент не толкоз скъпа за него сбирка от антични соцколи.