Автор
Ева Григорова

Галена отменя участия, ето какво ѝ се случи

Фолк дивата Галена явно страда от сериозни здравословни проблеми, а близките ѝ вече силно се притесняват за нея. Певицата изненадващо отмени всичките си участия за седмица напред без никакво обяснение, въпреки че те са договорени още преди месеци. 

Според източник, фолкаджийката е припаднала преди няколко дни в дома си и роднините ѝ спешно са потърсили лекарска помощ. 

View post on Instagram
 

Оказало се, че имунната ѝ система е срината, а организмът ѝ е силно изтощен. Докторите дори настоявали тя да бъде приета в болницата, където да е под наблюдение няколко дни. За същото настоявал и съпруга ѝ Галин, но певицата категорично отказала и отвърнала, че просто е преуморена и ще си почине няколко дни. 

Тя отдала колабирането си на силно изтощение заради натоварената си програма. Стана ясно, че почти през вечер певицата има участия в някоя част от страната. За да се възстанови, тази седмица Галена отмени общо 6 участия - две прояви в Слънчев бряг, по една в Приморско, Китен, Созопол и Дългопол. 

През последната година Галена е много отпаднала и изтощена и непрекъснато отменя предварително поети ангажименти. След като миналата година отмени участията си за целия септември, тази година е възможно да се случи същото поради здравословни си проблеми. Според хора от заведенията, напоследък Галена се появявала видимо уморена, а на някои места дори повръщала. Въпреки това излизала на сцената. 

View post on Instagram
 

Близки на Галена смятат, че това състояние се дължи на инжекциите за диабетици "Оземпик", които тя използва от година и половина, за да отслабне драстично. Певицата се била пристрастила към медикамента и благодарение на него успявала да влезе във форма. Методът обаче е изключително коварен, тъй като не е предназначен за отслабване, а за регулиране на инсулина. Ако се употребява от недиабетици, инжекциите "Оземпик" може да имат фатални последици за здравето. 

Галена не само че не е диабетик, но и не спира с курса за лечение - тя на практика не е прекъсвала боденето вече година и половина, което е особено опасно. Съпругът ѝ също е вдигнал ръце от нея: "Не мога да ѝ повлияя по никакъв начин, тя просто не ме слуша".