Автор
Ева Григорова

Крисия призна, че не иска да става висшистка

Крисия отново говори за баща си, когото загуби преди една година, докато участваше в предаването "Като две капки вода". Там тя стигна финала въпреки зрителското неодобрение. 

Кадърът на Слави Трифонов разкри, че трагедията с татко ѝ, който си отиде от инфаркт, се случила изведнъж. Още преди месеци в предаването "Събуди се" Тодорова бе категорична, че той много й липсвал, особено на бала. 

View post on Instagram
 

До ден днешен тя продължава да съжалява, че не е общувала достатъчно с родителя си. "Загубата му беше много драстичен момент в живота ми и както си казваш - "има време" за някой неща, но всъщност се оказва, че няма време", това разказва Крисия в подкаста на Емил Конрад. 

View post on Instagram
 

"Между нас беше или пълно разбирателство или не се разбирахме - ние много си приличаме. Аз съм много по-различен човек от както го няма" казва тя. 

Разградчанката отново няма ясни плановете си за бъдещето. След като през май и юни упорито повтаряше, че ще става актриса, сега е решила да търси реализация в чужбина, но пак на сцената. Университет нямало да записва, категорична е младата дама, която явно все още търси себе си и няма точна представа какво иска да й се случи.