Автор
Пепа Попова - Пепита

Наоми Кембъл, Лийла Мос, Хейли Бийбър са новите ангели на Victoria's Secret

Адриана Лима, Джиджи Хадид, Наоми Кембъл, Хейли Бийбър, Лила Мос и Палома Елсесер позираха за кампанията на Victoria's Secret  с кодово име 'The Tour 23'. Рекламните снимки са промо на предстоящото световно турне на култовата марка бельо и пускането на документален филм за марката, чиято премиера ще бъде на 26 септември в Amazon Prime.  

View post on Instagram
 

На кадрите виждаме моделите на Victoria's Secret да позират в дрехи на марката: Джиджи в златни шорти и горнище с корсет, Наоми в рокля от метални пластини и Лила Мос като булка.  

View post on Instagram
 

"The Tour 23" ще бъде първото голямо шоу на Victoria's Secret от 2019 г. Ревютата на марката за бельо бяха отменени заради лош рейтинг и слаби финансови резултати и на фона на критиките, с които компанията се сблъска през последните години като изявленията на маркетинг директора Ед Разек, че трансджендър и моделите с голям размер не трябва да бъдат канени за участие в шоуто. А също и за насърчаване на неестествени стандарти за красота с помощта на ангелите на Victoria's Secret. След обвиненията Victoria's Secret привлече трансджендър модела Валентина Сампайо, която беше лице на младежката линия на Pink, за сътрудничество. На марката бяха необходими години, за да промени политиките на компанията и да стане по-приобщаваща.

През пролетта стана известно, че шоуто на Victoria's Secret ще се завърне в актуализиран формат, а певицата Doja Ca ще стане хедлайнер.

View post on Instagram
 
View post on Instagram