Автор
Пепа Попова - Пепита

Ирина Шейк и Джиджи Хадид – главни героини в кампанията на Versace

Ирина Шейк и Джиджи Хадид участват в новата кампания на Versace. Модните фотографи на знаменитости Мерт Алас и Маркус Пигот застанаха зад камерата и запечатаха моделите с някои от най-емблематичните визии на марката от колекция есен/зима 2023 г.  

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

В социалните си мрежи творческият директор на италианската модна къща Донатела Версаче сподели снимки от бекстейджа. „Снимането с теб винаги е много забавно, Мерт“, написа тя.   

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Наскоро Ирина Шейк отново беше забелязана на среща с бившия съпруг на Жизел Бюндхен, футболиста Том Брейди. Знаменитостите са забелязани да напускат един и същи хотел с минути разлика. Съобщава се, че двойката е била заедно поне 48 часа преди това. Източник, близък до двойката, наскоро каза пред People, че Ирина е много впечатлена от Том, когото смята за „човека на мечтите си“ и че „наистина й харесва“ да излиза с него. Няма нищо против, ако заради тази нова връзка й се налага да пътува по-често. Звездите се опитват да прекарват колкото се може повече време заедно.   

View post on Instagram
 

Междувременно друг вътрешен източник сподели пред медиите за чувствата на Жизел Бюндхен към новия роман на бившия си съпруг.„Тя не мисли за романтичните интереси на Том, защото се фокусира върху общите им деца, тяхното възпитание и поддържането на връзката удобна за всички.“Според същия близък човек, моделът прави всичко, за да бъде добър пример за децата си и да ги накара да почувстват родителска любов и грижа.