Автор
Ева Григорова

Вече не е ерген: Филип Буков се сгоди

Филип Буков и любимата му се сгодиха. Събитието се е случило по време на морската им почивка, а кадрите, които доказват, че половинката на актьора е казала "Да", вече са в мрежата. 

Буков обаче отказва коментари за датата на бъдещата сватба. Не отвръща и на хапливите подмятания в социалните мрежи, че статут "сгоден" не означава непременно подпис в гражданското. Годениците не са задължени по закон с нищо един към друг, а дали ще останат заедно до заветната венчавка, един Господ знае. Но все пак годежът е събитие с високо знаково значение, затова и самият актьор, и избраницата му са наясно, че ако обвързването им се развали, ще влязат задълго в хрониките на таблоидите.

Филип Буков се сгоди
Филип Буков се сгоди

Ясно е едно: че с годежа Буков и чаровната му избраница Ива са решили да подсладят морската си ваканция, която тази година бе белязана с низ от инциденти за красивия актьор. На два пъти той се контузи сериозно, а за капак годеницата му бе повалена от летен грип. Сега обаче влюбените млади са на седмото небе и от щастливите им усмивки проличава, че черните дни са вече зад тях и им предстои безоблачен меден месец.

View post on Instagram
 

Доскоро личният живот на ВИП участника в "Сървайвър" бе обект на какви ли не одумки. За дама на сърцето му спрягаха актуални красавици, включително и бившата на Асен Блатечки - моделката Диляна Попова. Търсачите на пикантерии обаче удариха на камък, защото се оказа, че горещите кадри, на които Буков и Попова се натискат на плажа, са част от филмов проект. "Нищо лично, просто кино!", отсякъл актьорът, когато почнали да го разпитват за еротичната сценка.