Автор
Теодор Муховски

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Предстои вълнуваща и емоционална седмица, която ще донесе носталгия и романтика на някои зодии, а други ги очакват неочаквани срещи и запознанства.

Овен: Тази седмица звездите ви насърчават да се потопите в дълбокото и да предложите още повече от себе си на партньора си. Това е фантастично време за необвързаните да се изявят. Не се сдържайте да изразите чувствата си към някого, когото сте забелязали. Вашият открит подход ще бъде много привлекателен и може да предизвика обещаваща връзка. Ако сте вече във връзка, сега е моментът да покажете на партньора си колко много ви е грижа за него. 

Телец: Подгответе се за една вълнуваща и авантюристична седмица. Време е да поемете някои смели рискове в рамките на връзката си. Сега е моментът да проучите неизследвана територия и да вкарате нова енергия в любовния си живот. Разчупете рутината и опитайте нещо, което и двамата не сте правили досега. Независимо дали става въпрос за спонтанно пътуване, курс по готварство или дори туристическо приключение, ключът е да преживеете нещо ново заедно с човека, на когото държите. 

Близнаци: Планетите ви насърчават да изразявате чувствата си ясно и честно. Ако сте искали да споделите нещо с партньора си, сега е моментът да го направите. Независимо дали става дума за сърдечна изповед или за глупав анекдот, думите ви ще създадат по-дълбока връзка. Ако сте сами, тази седмица може да ви донесе изненадваща среща. Това може да е някой от миналото ви, който се появява отново, или случайна среща с нов човек, който веднага да ви заинтригува. 

Рак: Тази седмица се съсредоточете върху романтичната си връзка. Работата и другите отговорности може да са ви занимавали и двамата напоследък, но сега е идеалният момент да натиснете бутона "пауза" и да възстановите връзката си на по-дълбоко ниво. Оставете зад гърба си суетата и си позволете да се отпуснете и да се насладите на живота. Изключете устройствата, проведете сърдечни разговори и преоткрийте малките неща, които са ви накарали да се влюбите. 

Лъв: В началото на седмицата може да се замислите за минали връзки. Не се фокусирайте върху грешките, а вземете присърце уроците, които са ви дали. С напредването на седмицата ще имате възможност да приложите новопридобитите си прозрения в действие. Ако сте във връзка, е време да обсъдите онези малки странности, които правят партньора ви уникален, и да изразите чувствата си честно. 

Дева: Ако сте свободни, може би ще бъдете привлечени от някого, който споделя вашите ценности и работна етика. Искрите могат да прехвръкнат, когато разберете, че имате сходни цели и амбиции. Обвързаните трябва да помнят, че макар подкрепата на партньора да е чудесна, насърчаването на независимостта е също толкова важна. Говорете по-открито за финансовите си мечти и страхове. 

Везни: Пригответе се за седмица, която може да ви донесе носталгия и романтика. Някой от миналото ви може да се появи отново в живота ви тази седмица. Това няма да е просто случайна среща. Този човек се завръща с нещо повече от признание; той има пълноценен план за поправяне и укрепване на връзката ви. Мъдростта на сърцето ви ще ви води при вземането на правилното решение. 

Скорпион: Напоследък може да имате усещането, че носите по-тежък товар във връзката си. Преминавали сте през предизвикателства, полагали сте емоционален труд и може би дори сте имали чувството, че се навеждате, за да функционират нещата. Естествено е да се чудите дали усилията ви се отплащат по начина, по който заслужавате. Не позволявайте обаче тези съмнения да помрачат красивите моменти между вас и партньора ви. 

Стрелец: Ако сте във връзка, планирайте миниприключение с партньора си. Не е задължително да е грандиозно; дори спонтанен пикник или уютна филмова вечер у дома могат да направят чудеса. Разкажете за своите мечти и стремежи и насърчете партньора си да сподели своите. Това взаимно споделяне ще заздрави емоционалната връзка. Ако сте свободни, посещавайте социални събития, започвайте разговори и не се колебайте да направите първата крачка. 

Козирог: За тези, които търсят трайно обвързване, е време сериозно да проучат бъдещите възможности. Ако сте срещнали някого, който дърпа струните на сърцето ви, не се страхувайте да преминете на следващото ниво. Независимо дали обсъждате бъдещи планове, представяте го на близкото си обкръжение или изразявате чувствата си по-открито, сега е моментът да направите своя ход. Практичната ви природа ще си проличи, когато набележите стъпките, необходими за изграждането на здрава основа. 

Водолей: Космосът стимулира социалния ви живот, предоставяйки възможности за разнообразяване на романтичното ви пътешествие. Тази седмица е посветена на връщането към основите за тези, които са във връзка. Партньорът ви ще бъде запленен от ентусиазма ви за развитие и готовността ви да споделите най-съкровените си желания. Свободните могат да очакват неочаквани срещи, които биха могли да доведат до нещо повече. Затова се възползвайте максимално от тези положителни вибрации. 

Риби: Тази седмица мислите и чувствата ви изглеждат в пълна хармония, което ви позволява да подходите към сърдечните въпроси с ясна глава и добре обмислен план. Независимо дали сте във връзка или търсите такава, способността ви да съобщавате желанията си ще бъде вашето тайно оръжие. Възползвайте се от тази възможност, за да проведете онези сърдечни разговори, които сте отлагали.