Автор
Ива Петрова

Гущерова изплаши всички със слабата си фигура (Снимки)

Светлана  Гущерова, която неведнъж е привличала внимание с твърде слабата си фигура, този път успя сериозно да стресне почитателите си.

Милионерската съпруга сподели на профила си в Инстаграм фотосесия от плажа, на която позира по зелен халат на флорални мотиви.

View post on Instagram
 

От поста към кадрите, става ясно, че халатът е от нейната колекция. "Endless summer with @sgbysvetlana_gushterova", гласи заглавието на английски към фотосите.

Впечатление на последователите ѝ обаче направи не толкова самият халат, а външният вид на блондинката, от който няма и следа, че наскоро Светлана е родила четвъртото си дете.

"Ако не е фотошоп е просто плашещо. Наистина ли мислиш, че изглеждаш добре с тяло на недоразвита петокласничка и две нелепи кълба отпред? Иначе си ми симпатична, но ако продължаваш така скоро ще имаш нужда от лекар и го казвам напълно сериозно", коментира фенка на бившата плеймейтка.

"Наистина се чудя дали се харесваш?", подхвърля ѝ щекотливо друга. "По-нелеп фотошоп не бях виждала скоро", отбелязва смело трета.

View post on Instagram
 

"Дано имаш сили да си вдигнеш децата", иронично ѝ подхвърля друга почитателка.

Нека да припомним, че през юни тази година Гущерова роди четвъртата си рожба. От снимките, които споделя обаче, тя изглежда сякаш никога не е раждала. 

View post on Instagram