Автор
Ива Петрова

Анелия спи за 1200 лева на вечер в Италия заедно с любимия си милионер

Анелия се е отдала на сладък релакс в компанията на годеника си - Любомир Захаринов, не къде и да е, а в слънчева Италия. Двамата се наслаждават на романтичната си ваканция под небето на Тоскана. 

Известният хазартен бос глези фолк певицата в един от топ комплексите в красивата винена долина на Италия. Wine Resort Dievole е разположен сред 600 хектара лозя. Някога дом на тоскански благородници, сградите на комплекса са от 16-и век. Стаите, които са оборудвани с антични мебели, имат изгледи към лозя и маслинови горички. 

View post on Instagram
 

Разбира се, типичната тосканска кухня е винаги на разположение на гостите. Ястията се приготвят с местни, органични продукти. Една нощувка в най-евтината стая в хотела струва 800 лева. Къщичката, в която влюбената двойка е отседнала, е около 1200 лева на вечер, научаваме "България днес".

View post on Instagram
 

Сред радостите, на които Анелия и любимият ѝ се наслаждават, е и един от басейните на луксозния комплекс. Вечерите пък дават шанс на двамата да отпиват от уникалното италианско вино. 

Въпреки че изпълнителката и безнесменът все още не са официализирали връзката си с брак, това не пречи на Анелия да се обръща към половинката си като към съпруг. "Обичам те, съпруже, любов и живот мой!", написа тя към един от фотосите от Тоскана.

View post on Instagram