Автор
Ива Петрова

Какво се случва: Принцеса Шарлийн изчезна

Акаунтът в Инстаграм на принцесата на Монако - Шарлийн Уитсток, изчезна от социалната мрежа. Това засили слуховете, че тя и принц Албер II са се разделили.

В социалната мрежа 45-годишната принцеса имаше 462 000 последователи. Там тя споделяше моменти от личния си живот, като публикуваше снимки със съпруга си и децата си – 8-годишните близнаци Жак и Габриела.

Принцеса Шарлийн, принц Албер II с децата им
Принцеса Шарлийн, принц Албер II с децата им
Bulphoto

Припомняме, че наскоро редица европейски медии съобщиха, че Шарлийн живее в Швейцария и се среща със съпруга си само по официални поводи. По непотвърдена информация двамата с Албер само създават вид, че семейният им живот е безметежен. Оказва се, че това не е така, след като Шарлийн се е установила сама в Швейцария и идва в Монако само за публични събития.

Принцеса Шарлийн
Принцеса Шарлийн

Преди броени дни в мрежата се появиха снимки, показващи семейството на почивка с децата си в Корсика. Според мнозина тази идилия е просто фасада, с която двамата искат да прикрият проблемите помежду си, тъйк ато веднага след почивката Шарлийн се е прибрала отново в Швейцария.

Друг повод за клюки около раздялата на кралското семейство на Монако. се появи съвсем наскоро. Албер II присъства на рождения ден на своя извънбрачен син Александър Грималди, който навърши 20 години. Снимка от почивката беше споделена от майката на младия мъж - бившата стюардеса на Air France Никол Коуст. С нея Албер II имаше тайна връзка още преди брака си с Шарлийн. Наскоро Александър даде интервю за Point de Vue, в което говори за връзката с баща си и сестра си Джазмин Грейс Грималди, незаконната дъщеря на принц Албер от американката Тамара Ротоло.

Принцеса Шарлийн
Принцеса Шарлийн

Всъщност мълвата за разрив в отношенията между Шарлийн и Албер не циркулират от вчера. През 2021 г. по време на пътуване до Южна Африка Шарлийн се разболя тежко и прекара 10 месеца далеч от семейството си, а скоро след завръщането си в Монако отново замина за Швейцария за лечение.

Медиите тогава писаха, че принцесата е била в клиника, където лекуват нервни разстройства. Впоследствие тя все пак се върна в двореца и започна да се появява на официални събития, но на снимките изглеждаше твърде слаба и депресирана. Албер обясняваше вида ѝ с това, че все още съпругата му не се е възстановила напълно.  

Принцеса Шарлийн
Принцеса Шарлийн