Автор
Ива Петрова

Роксана завъртя кючек с 6-годишния си син (снимки и видео)

Роксана шокира феновете си с новата си песен. Тя представи първия си дует, в който компания ѝ прави не кой и да е, а малкият ѝ син Сашко Джуниър. 

Жизнерадостната песен “Бейби Шат” бе представена с очарователен видеоклип между майка и син.

View post on Instagram
 

"Скъпи приятели, поднасям ви една песен, която ме кара да се чувствам различно от толкова много изпети песни до сега от мен. Искам да поздравя всички деца в целия свят и техните родители!", написа развълнувана фолк звездата.

Явно 6-годишният наследник на попфолк певицата е тръгнал по стъпките на майка си, а музикалният талант за момче на неговата възраст определено си личи. Роксана не скри, че синът ѝ бил много артистичен, както и че е взел по нещо и от нея, и от баща си. Сутрин до обяд влизал в ролята на полицай, следобед - на боксьор, а вечер е ютубър. По думите на майка му обожавал камерите и тя самата предполага, че актьорската му кариера е в кърпа вързана. 

View post on Instagram
 

"Не пее попфолк, знае английски песни, испански и италиански песни, това е от тези онлайн мрежи, в които седят децата днес по цял ден", споделя тя пред "Телеграф". 

Изпълнителката има и още един по-голям син - Даниел, който вече е на 21 години и вече категорично е поел по стъпките на майка си. "Най-голямото щастие, което една жена може да изпита, е раждането на децата ѝ. Аз съм майка, която живее за децата си", допълва ромската звезда.