Автор
Веселина Петрова

Астрологът Тамара Глоба предсказа големи промени за тези зодии през септември

Септември ще бъде богат на ярки събития, свързани с решаването на важни проблеми, твърди известната астроложка Тамара Глоба.

Ако е възможно, откажете се от далечни пътешествия в дните около 6, 7, 13, 14 септември и в последната седмица на месеца. Това е време, когато са възможни големи аварии и нещастни случаи. 

Всички проблеми, свързани с кариерата и финансите, възникнали през август, ще бъдат успешно разрешени през септември, казва Глоба. 

И портфейлът ще ни се напълни.  

В здравословен план астроложката съветва да опитате да се възстановите силите си. Започнете да водите здравословен начин на живот, стойте далеч от конфликтите и не забравяйте да си почивате активно. 

Овен 
През първата седмица на месеца ще почувствате изключителен прилив на сили. И само от вас зависи къде да насочите тази положителна енергия. Ще успеете значително да увеличите благосъстоянието си. 

Телец 
Още в първите дни на месеца ще започнат да ви мъчат разни дребни проблеми. Всичко, което трябва да направите, е да се възползвате от някои неприятности. В края на месеца всичко ще бъде наред.

Близнаци 
Ще се сблъскате с куп нерешени проблеми, с които трябва да се заемете веднага. Не се захващате с нещо ново. Ще ви радва само това, че без значение колко много проблеми са ви се струпали на главата, всичко ще се решава изненадващо лесно. 

Рак 
За вас септември е любов. Какъвто и край да има новата ви връзка, опитайте се да й се насладите възможно най-много. 

Лъв 
Звездите предупреждават Лъвовете да се въздържат от дълги пътувания. Всичко, което трябва да направите, е в определен момент да си държите езика зад зъбите. 

Дева 
Една от причините за раздразнителното ви настроение е празният портфейл. Не се поддавайте на провокации. Прекарвайте повече време вкъщи, обръщайте внимание на близките си и до края на месеца ситуацията ще се пооправи.

Везни 
Ще трябва сериозно да преразгледате отношението си към здравето. Ако опитате да се освободите от лошите си навици, има голяма вероятност всичко да приключи успешно.

Скорпион
Не приемайте думите на колегите и познатите си много присърце. И не бъдете свръх откровени. Ако се водите от този съвет, до края на месеца ще постигнете желаното уважение и авторитет. 

Стрелец 
През септември най-накрая трябва да решите какво да правите със семейните си проблеми. Звездите ще ви помогнат да създадете ново семейство или да запазите старо - решението е ваше. Самотните представители на знака могат да се надяват на нови запознанства.

Козирог 
Време е да смените работата си или да започнете собствен бизнес. Целият септември ще ви добри новини в този ред на мисли.  

Водолей 
През втората половина на месеца Водолеите ще се радват на любов или пари. Най-важното нещо, което трябва да запомнят, е, че трябва да изберат едното, за да не се окажат с празни ръце.

Риби 
Пазете се от проблеми с парите, харчете разумно. Всичко е въпрос на преценка.