Автор
Ива Петрова

Животът продължава и след Денис Теофиков: Алекса с ново гадже

Алекса показа новото гадже. Със сладка снимка и сърцераздирателно послание в Инстаграм.

Близо две години след смъртта на фолкпевеца Денис Теофиков, приятелката му си хвана ново гадже.

Алекса, за която се говори, че е присъствала на инцидента в зловещата нощ, съобщи в официалния си Инстаграм акаунт, че отново е отворила сърцето си и е готова да обича. Текста под романтичната снимка гласи: 
„Доста от вас отново ще ме посочат с пръст ,но казвам и показвам ,че сърцето в мен отново е отворено и отново обича !Обича силно ,лудо и чисто ! 
Въпреки всичко и въпреки всички ,аз успях да запазя себе си и сърцето си ,успях да намеря сродна душа ,която да обикна ! 
Това е човекът които ми даде отново сила,надежда и ме върна отново към живота ! ОБИЧАМ ТЕ ! ♥️“

View post on Instagram
 

Двамата с Денис се радваха на много сериозна връзка. Алекса продължава да пише в социалните мрежи колко ѝ липсва Денис и как никога няма да го забрави, но е млада и трябва да продължи напред. Мнозина я оплюват за това, че не спира да трупа слава на гърба на обичания изпълнител.

View post on Instagram
 

Разследването за смъртта на младата попфолк звезда все още продължава. Към момента водещите версии са, че Теофиков сам е решил да сложи край на живота си или е станал трагичен инцидент по време на купон. Според разследващите до момента няма никакви данни за чужда намеса в смъртта на младия изпълнител.