Автор
Пепа Попова - Пепита

Ким Катрал изгря на корицата на Vogue и разказа за проблемите на жените след 60 години

Ким Катрал се появи на корицата на новия брой на гръцкия Vogue. В интервю 67-годишната актриса разказа за нейната епизодична, предизвикала бурна реакция от страна на феновете, поява на финала на втория сезон на сериала "Просто ей така". 

View post on Instagram
 

За фотосесията Ким Катрал позира в черна рокля по тялото с червена пелерина на покрива на хотел Гринуич в Ню Йорк.На друга черно-бяла снимка тя се появи с рокля с тънки презрамки. „Смели жени“, гласи заглавието на корицата. 

View post on Instagram
 

Актрисата разказа за краткото си завръщане на финала в роля, която "обожава", както и за предизвикателствата пред съвременната жена:"Най-големият проблем за жените над шейсет е да продължат да бъдат търсени професионално, да могат да се представят правилно, да бъдат актуални. За мен майка ми винаги е била модел за подражание. Въпреки че не можеше да намери работа, която би я направила истински щастлива, въпреки депресията и самотата, тя винаги бе безкрайно упорита".  

View post on Instagram
 

Припомняме, че последният епизод от финала на втория сезон на сериала "И просто ей така" излезе наскоро. В него, както беше обещано по-рано, Ким Катрал се появи в образа на Саманта Джоунс. За 71-секундно участие в шоуто актрисата получи един милион долара. И въпреки че Саманта се върна в проекта само за минута, феновете на шоуто бяха възхитени от външния й вид и заявиха, че това е „това, което феновете на сериала наистина искат“.  

View post on Instagram
 

Ким Катрал увери почитателите си, че епизодът с нейното участие в продължението на сериала "Сексът и градът" е последният път, в който тя участва в ролята на нейната култова героиня Саманта Джоунс. Актрисата многократно е казвала, че историята с това шоу е приключила за нея и че няма да се върне в проекта, защото трябва да "знаеш кога да спреш".