Автор
Евелин Попадийна

5 рокли, които трябва да присъстват в гардероба на всяка жена

Днес всички се стремим към комфорта в съчетание с модерното. Разбира се изтърканите джинси, белият топ и белите кецове са класиката в гардероба на една независима и силна жена, но не винаги можем да си позволим да излезем така. Има моменти, в които трябва да се съобразим с обстановката и колкото и да не ни се иска да облечем нещо по-изискано. 

В гардероба на всяка жена трябва да има тези 5 рокли, за да е винаги готова и да реагира бързо в непредвидени ситуации.

Малка черна рокля
Благодарение на Коко Шанел тази рокля става неизменна част от гардероба на всяка жена. Черната рокля винаги ще бъде актуална. Разбира се, с изчистена кройка, без ненужни детайли, кристали или пайети. Хубаво е моделът да бъде съобразен с фигурата на жената. Най-важното е стилът на роклята да отразява вашите възгледи за модата. С малката черна рокля трябва да се чувствате комфортно, защото нейното предназначение е да ви е верен помощник за неочаквани срещи, фирмени партита и други важни събития. Тази рокля е тотален must have!

15 от най-красивите рокли на Оскарите според Vogue
НОВИНИ
Автор Миляна Вълева

15 от най-красивите рокли на Оскарите според Vogue

Рокля – фуния
Тази рокля съчетава в себе си консерватизма и женствеността. Полезна е за официални събития, изискващи строг външен вид. Задължителна в гардероба на модерната, работеща жена. При подбора на аксесоари можете да заложите на ярко бижу, което да се яви като акцент във визията ви, по този начин няма как да останете незабелязана.

Бяла рокля
Бялата рокля трябва да е по-небрежна, да става за разходки из града или срещи. Но ви съветваме да залагате на нея през лятото. Тази рокля стои превъзходно с лек загар и изсветляла коса. 

Плетена рокля
Плетивата са тотален хит през есента и зимата, с такава рокля няма да сбъркате в студените месеци! Може да се комбинира както с груби кубинки и кожено яке, така и с елегантни ботуши на висок ток и палто. Става за разходка в мола, обяд с приятелки, но и за офиса или работна среща. Няма да сбъркате ако добавите такъв тип рокля в гардероба си.

Туника/риза
Роклята риза е заимствана от мъжкия гардероб. Тя е винаги актуална и стилна. Може да се съчетае с елегантни кожени чехли през лятото, с груби кубинки и кожено яке през есента, с гумени ботуши през зимата и с бели кецове през пролетта. Добавяме един колан в областта на талията и сме готови да покорим света!