Автор
Ева Григорова

Мирела сготви полугола в Черешката, зрителите я нападнаха

Една от най-сексапилните участнички от четвърти сезон на "Игри на волята" - Мирела, беше домакин в снощния епизод на "Черешката на тортата". И определено смая зрителите, но не толкова с менюто, което бе избрала, а с визията си. 

И този път красивата варненка беше заложила на оскъдно облекло, за да покаже горещото си тяло и определено успя да отвлече вниманието от кулинарното си представяне. 

View post on Instagram
 

За трета поредна вечер участниците похапваха риба и зелена салата, а Мирела се оправда, че като морско дете няма как да сготви нещо различно. 

Освен това, тя побърза да уточни, че не е много добра в готвенето за разлика от бившия ѝ любим Лефтеров, за когото знаем, че е изключителен кулинар. 

Визията на хубавата Мирела обаче не остана подмината от зрителите, които подпалиха мрежата с коментари като: „Няма как да изкараш цялото предаване по зърна и да очакваш да те възприемат на сериозно.... Ама тя май и не държи”, "Дори и да си красива, трябва ли да се облечеш като гювендилер на вечеря с приятели?" и "Ако Мирела направи готварски курс, ще пожъне невероятен успех… сред мъжете. Стотици ще се запишат със сигурност. Дано чете тук, давам ѝ безплатна бизнес идея за бързо забогатяване”.