Автор
Кристина Кирова

Ще заблести на червения килим със звездите: Алекс Богданска ще представи България на филмовия фестивал във Венеция (снимки)

Алекс Богданска определено изпитва силни вълнения през последните дни, защото предстои да покаже българската хубост на червения килим, наред с всички холивудски знаменитости на филмовия фестивал във Венеция. 

Красивата моделка вече е в романтичния град и е в усилена подготовка, за да засияе по възможно най-добрия начин. В няколко сторита тя разказва за вълнуващото преживяване и как се е оказала на едно от най-бляскавите модни и арт събития на годината. 

Алекс Богданска пристигна на филмовия фестивал във Венеция
Алекс Богданска пристигна на филмовия фестивал във Венеция
Алекс Богданска на филмовия фестивал във Венеция
Алекс Богданска на филмовия фестивал във Венеция

Развълнувана, по хотелски халат и без капка грим, Алекс разказва, че е била избрана лично от компанията Armani, които са спонсор на мероприятието, за представител от България. И буквално минути, след като се похвали в мрежата, проплака, че на лицето ѝ се е настанила...пъпка. Както се казва законът на Мърфи не подминава никого и е съвсем обичайно на важно събитие да се появи някое ново несъвършенство по лицето. Със сигурност обаче гримьорите от Armani ще се погрижат Богданска да бъде максимално бляскава и перфектна за червения килим. 

Вчера в първата вечер на фестивала Богданска публикува няколко сторита от пристигането си във Венеция и как не е пропуснала да разкаже на представителите от компанията, че е на специалния Лунен режим. 

Вече сме нетърпеливи да видим първи снимки от появата на Алекс на червения килим.