Автор
Ева Григорова

Сано показа луксозната каравана, където отпразнува годишнина с красивата Нели (Снимки и видео))

Актьорът Александър Сано с гордост показа караваната си, като поясни, че съпругата му я е превърнала в хотел с 5 звезди. Двамата отпразнуваха в нея годишнината си от сватбата и именния му ден. Семейството са запалени къмпингари и обичат такъв вид почивка, предава Телеграф.бг. 

Сано честити годишнината на съпругата си Нали с няколко романтични снимки от караваната. На тях двамата са щастливо прегърнати и си личи, че се наслаждават на всеки миг заедно. Нели също качи кадри, а над тях написа: „Вече сме на 9 официално и на 15 нелегално. Сем. Сано. Наздраве“. 

View post on Instagram
 

Луксозно обзаведената каравана е дело на жена му. Сано разказа, че двамата са я купили зимата, като тя е била в доста вехто състояние. Но с много творчество и креативност съпругата му я е направила като петзвезден хотел. 

View post on Instagram
 

На Сано му предстоят вълнуващи моменти. На 25 лети за Амстердам, където е номиниран за престижна награда. "На 26 е церемонията за връчването на наградите Septimius. Номиниран съм в категория за Най-добър европейски актьор за ролята ми в "Сърцето на машината". Ще отида, пък каквото стане". Пожелаваме му да се върне със статуетка в ръка.