Автор
Ева Григорова

Танцьорка от "Ергенът" стана партньор на Кобилкина, учат жените на хитрост

Танцьорката на белиденс Мони Зенгинер, която доби популярност в "Ергенът" се включва в семинарите на Наталия Кобилкина. Техният тандем очаквано провокира разнообразни коментари. Не липсваха и хапливи критики и обиди по техен адрес. 

Лекцията е озаглавена "От умница в хитруша", с активното участие на двете дами. В официалния си профил специалистката по ориенталски танци споделя, че първо е преминала обучение, а след това започва да прилага наученото и на практика. 

View post on Instagram
 

"Резултатът не закъсня“, хвали се Зингинер. „Мигли, устни, изкуствени коси и гърди - най-силните мъже в света са притежание на такива жени - ала кукла Барби. От нея ухае на секс. Той се влюбва, завладян е", разкрива от своя страна прясно разведената Наталия. 

"Не може да твърдите, че всичко се управлява от кукли", „Заради такива обучения жените започнаха да приличат на травестити", „Това не е добър пример за подрастващото население, тези две момичета не могат да имат здраво и стабилно семейство", коментират потребителите под снимките. 

View post on Instagram
 

Любопитно е да се отбележи, че все още нито една популярна личност в България не е дала своето харесване или мнение за съдържанието. Единствените мнение на по-известни са на Мис България Сара Младенова и фитнес инструкторката Христина Парова.