Автор
Ива Петрова

Елай на Благо Джизъса тръгна на училище

Синът на Благой Георгиев - Елай, тръгна на училище на 1 септември, когато започва учебната година в Русия. Детето, което е плод на любовта между бившия национал и рускинята Есмер Омерова, е пристъпило прага на елитно московско училище, научаваме от HotNews.bg.

Щастливата майка е била неотлъчно до сина си в тържествения ден за разлика от баща му. Ангажиран с реклами на магазини, заведения и клиниката на навярно бъдещия си тъст, Благой не е споделил нито един кадър с Елай, който изглежда очарователно в новата си униформа. Мъникът е избрал ученическа чанта, която е изрисувана като футболно игрище. Явно кръвта вода не става и синът на футболиста също е запален по спорта на баща си.

Есмер неведнъж е отбелязвала, че Георгиев никога не е помагал в отглеждането на Елай, който се появи на бял свят през 2016 година. А от HotNews.bg допълват още, че дизайнът на чантата вероятно е намек към Джизъса да се сети, че има наследник. 

Благой има още две момчета - от Христина и Златка и една дъщеря. По-голямото момче също върви по стъпките на баща си и вече усилено тренира футбол.

View post on Instagram