Септември ще ви донесе баланс, справедливост и ще ви помогне да намерите равновесие в трудни ситуации. 

Очаква ви трансформация и естествен край на нещо в живота ви. През септември ще се наложи да се освободите от старото и да направите място за всичко ново, което ви предстои. 

Не се плашете от промяната, този преход е изключително необходим за вашия житейски път. Септември ще ви донесе липса на вдъхновение, мотивация, забавяне на всякакви начинания и блокаж. Трябва отново да разпалите страстта си и да намерите нещото, което ви стимулира да се движите напред. Тази апатия може да рефлектира и на личния ви живот и да ви отдалечи от най-близките хора. 

Тароскоп за септември за зодия Овен
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за септември за зодия Овен

Автор Мира Маринова

Затова през този месец ви е време за почивка. И не, не става въпрос за ваканция, а за психическа отмора. Емоционално сте изцедени, затова имате силна необходимост от спокойствие, съзерцание и период на възстановяване. 

Отделете време да се погрижите за себе си. По този начин ще презаредите батериите както психически, така и физически. Август ви е сблъскал с много предизвикателства, затова си дайте време да излекувате душата и тялото и да възстановите силите си. Това не е лесен процес, така че бъдете търпеливи.

@woman.bg Близнаци, погрижете се за себе си 🧘‍♀️🧘‍♂️♊️ #taroskop #тароскоп #gemini #tarot #tarotreading #zodiac #foryou #fyp #fypシ゚viral #bulgaria ♬ Hypnosis Music - Hypnosis Therapy
Тароскоп за септември за зодия Телец
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за септември за зодия Телец

Автор Мира Маринова