Автор
Теодор Муховски

Тръгна слух, че Джони Деп има връзка с 20-годишна, той отрече

Актьорът и музикант Джони Деп опроверга слуховете, че се среща с актрисата от "Писък VI" Джена Ортега, потвърди източник пред Page Six в събота. 

"Никога през живота си не съм се срещала и не съм работила с Джони Деп", продължи тя. "Моля, спрете да разпространявате лъжи и ни оставете на мира". 

Слуховете тръгнаха, след като блогът за клюки Deuxmoi публикува информация, че Деп и Ортега са били забелязани заедно и вероятно работят по филма "Beetlejuice 2", който трябва да излезе на екран следващата есен. 

Звездата от "Едуард Ножицата" напоследък влезе в заглавията на вестниците заради романса си с Джоуел Рич, адвокатка от Лондон, която представлява актьора в делото му за клевета срещу "Сън" през 2020 г. 

Вътрешен източник сподели пред US Weekly миналата година, че Рич е била омъжена, когато двамата с Деп са започнали да се срещат, но е била в процес на развод със съпруга си. 

Номинираният за "Оскар" и високопоставената адвокатка се разделиха през октомври 2022 г. Преди това, от 2015 до 2017 г., Деп беше женен за Амбър Хърд. Миналата година той спечели дело за клевета срещу звездата от "Аквамен", твърдейки, че 37-годишната жена е излъгала, че той я е малтретирал. 

Джони Деп и Амбър Хърд
Джони Деп и Амбър Хърд

Хърд беше осъдена да плати на бившия си съпруг 10 млн. долара обезщетение за нанесени вреди и 350 000 долара обезщетение за неимуществени вреди. Съдебните заседатели присъдиха на актрисата и 2 млн. долара компенсаторни обезщетения за насрещния ѝ иск срещу Деп. 

От друга страна, през годините Ортега е имала романтични връзки с певеца Джейкъб Сарториус и възпитаника на "Анди Мак" Ашър Анжел.

Холивуд в София: Джони Деп и Алис Купър се разходиха изненадващо по Графа (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Антония Дамянова

Холивуд в София: Джони Деп и Алис Купър се разходиха изненадващо по Графа (снимки)

Автор Антония Дамянова