Спортната новинарка и носителка на титлата Мис България прикова вниманието към себе си още в първия епизод на новия сезон на риалитито, на което ще бъде ко-водеща. „Тримата ще водим на ротационен принцип, както е модерно сега“, обясни Иван. „Това ще е нещо като отворен брак“, пошегува се Андрей на старта на предаването, чу Woman.bg.

Без никакво притеснение Гергана смени телевизионното студио със стопанството, из което се разхождат кози и гъски. Мис България 2004 влезе във фермата на бял кон, облечена в носия и обута в цървули. Впоследствие свали традиционната премяна и се появи в романтична рокля, разкриваща изящните й рамене. Гергана обяви, че фермата ще бъде разделена на ад и рай, а през този сезон състезанието ще е изцяло отборно между два конкурентни тима.

Самата тя също е състезателна натура и познава както победите, така и пораженията. Гунчева беше омъжена за спортния журналист Петър Бакърджиев, но в последствие двамата се разделиха. Въпреки труса останаха приятели и заедно отглеждат двете си деца - Самуил и Максим.