Автор
Woman.bg

Малко преди да навърши 89 изумителната София Лорен се появи на филмовия фестивал във Венеция

София Лорен, която съвсем скоро ще навърши 89 г. се появи изненадващо на филмовия фестивал във Венеция. Холивудската икона, известна с вечната си красота и легендарна кариера бе изключително бляскава и показа непреходната си красота и стил.

София излъчваше изтънченост, когато пристигна на фестивала, облечена в шикозен блейзър в комбинация с подходяща риза. Въпреки че наближава преклонните 90 години, преди време София разкри, че се чувства с десетилетия по-млада.

Легендарната актриса, която е родена на 20 септември 1934 г. в Рим, Италия, разкри шест житейски урока, според които живее, пред AARP THE MAGAZINE през декември 2020 г. Предавайки част от мъдростта, която е събрала през живота си, тя каза, че винаги се радва на себе си, добавяйки, че се чувства сигурна в това, което е.

Тогава звездата посъветва своите почитатели да поддържат връзка със семейството си. Третият урок, който тя сподели, беше да се опитваме да се наслаждаваме на всеки момент, дори и на най-малките като това да се насладим на парченце шоколад. Друг урок, който тя предаде, беше да се избягва негативното мислене. Номер пет беше да остарееш естествено, както тя каза: „Защо да променяш тялото си и да бъдеш някой друг, ако си щастлив отвътре? Никога не съм мислилa за това - никога. Харесвам това, което имам. Харесвам се!'

И накрая тя каза, че трябва да приемеш нещата такива, каквито са: “Бях много тъжна, когато съпругът ми почина, защото никога не можеш да преодолееш това чувство.“