Автор
Ива Петрова

Емилия избяга в Испания, показа се по бански (Снимка)

Преди броени дни Емилия отлетя далеч от лошото време и бедствените наводнения у нас в слънчева Испания. 

Певицата и любимите ѝ хора се наслаждават на лятната си почивка в петзвезден комплекс в Андалусия, известен като най-елитния в тази част на страната. Разположен е непосредствено до брега на морето, предлагайки спиращи дъха гледки, изпълнени с море, слънце и палми. 

View post on Instagram
 

Въпреки че е край морето хотелът притежава и няколко басейна. "Беше едно спокойно, прекрасно и слънчево лято. Имах много пътувания и срещи с вас. Плаж, море, усмивки️. От днес започва и моята почивка, мисля-заслужена. Целувки на всички и до скоро", написа певицата.

Съмнително перфектна: Емилия пусна снимка без грим?
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Съмнително перфектна: Емилия пусна снимка без грим?

Автор Ева Григорова

Попфолк дивата не спеси и някои по-пикантни снимки на почитателите си в социалните мрежи, като публикува кадър, на който е по бански. Фотото обаче показва само горната част на тялото ѝ. 

Емилия
Емилия

Борбата ѝ с килограмите, които обяснимо бе натрупала по време на бременността с третото си дете, дълго време бе сред най-обсъжданите теми. Въпреки хапливите коментари по адрес на леко наедрялата ѝ фитура, Емилия нито за миг не не даде вид, че е засегната от тях.

Изпълнителката със сигурност е намерила хармония със себе си и света, което си личи и от снимката, на която показва какви сладости си хапва от масите на ултра ол инклузива, който хотелът предлага. 

Освен за плаж обаче изпълнителката намира време и за обиколки сред забележителностите на Малага и показва уютните заведения и кокетни улички на испанското крайбрежие.

Радини вълнения: Емилия записа дъщеря си в най-скъпото училище
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Радини вълнения: Емилия записа дъщеря си в най-скъпото училище

Автор Ива Петрова