Автор
Мира Маринова

Тароскоп за септември за зодия Везни: Пеперуди в стомаха и щастие

Очакват ви много положителни емоции. Нова любов или задълбочаване на настоящата връзка. Септември ви носи пеперуди в стомаха и през този месец ще бъдете окрилени от щастие. 

Пред вас ще се разкрие потенциал за дълбока и осмисляща емоционална връзка с истинска сродна душа. Силна, искрена и както физическа, така и духовна. 

Това е най-чистата енергия, свързваща двама души. Този заряд ще ви вкара в преходен период от живота, който е важна и необходима част от вашия път. 

Септемврийски тароскоп за зодия Дева: Не робувайте на материалното
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Дева: Не робувайте на материалното

Автор Мира Маринова

Естественият житейски цикъл е промяната, така че се доверете на съдбата си и приемете с широки обятия всичко ново. Загърбете ненужния товар и направете път за едно по-добро бъдеще. 

Очаква ви жизнено важна и значима метаморфоза. В личен план ще се сблъскате и с негативни емоции. В отношенията ви с някой от най-близките ще се появи липса на хармония, ще изскочат недоразумения и ще се откъснете емоционално един от друг. 

Тези предизвикателства и конфликти в най-тесен кръг могат да ви разтърсят психически, затова потърсете по-добра комуникация с близките си. 

Тароскоп за септември за зодия Лъв
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за септември за зодия Лъв

Автор Мира Маринова

Направете всичко по силите си да запазите спокойствие и хладнокръвие и да не се стигне до думи и действия, за които после ще съжалявате. 

През септември ще имате изключително силна интуиция, подсъзнанието ви ще ви насочва в най-правилната посока. Доверете се на вътрешния си глас и шестото си чувство. 

Ще имате нужда от такъв арсенал през този месец, защото ще бъдете изправени пред измама, заблуда или илюзия. Не позволявайте на околните, дори на себе си, да замъгляват съзнанието ви и да ви залъгват. Разчитайте на по-задълбочено прозрение и винаги търсете истината.