Автор
Ева Григорова

Наум Шопов обяви старта на Ергенът 3, ще участва и съпругата му

Започват снимките на третия сезона на "Ергенът". Наум Шопов се намира в Гърция и разкри любопитна информация: 

View post on Instagram
 

„Снимките на "Ергенът" започват! Тази година с Теа Минкова ще имаме удоволствието да заснемем онлайн продължението на предаването, в който ще ви дадем възможност да опознаете повече момичетата и в този ред на мисли, какво искате да знаете за момичета? Напишете своите въпроси в коментар. Най-хубавите въпроси ще участват в целия сезон!“ – пише водещият на риалитито. 

В третия сезон на култовото шоу дамите ще се опитат да завладеят сърцето на ерген номер 3 - Александър Младенов. 

Младенов е сред успелите млади предприемачи в България, който развива своя бизнес не само у нас, но и в Европа. Амбициран да превърне компанията си в световна марка, той не се страхува да взима решения и вярва, че за да успееш, трябва да рискуваш. Обича бързите скорости и силните усещания. 

View post on Instagram
 

Мачото има много и различни интереси и хобита, обича много да пътува в и извън страната ни, но в графика му винаги има място за голямото му семейство – Алек има три сестри и един брат. Въпреки че привлича жените като магнит, той не харесва кратките връзки, тъй като за него семейството е висша ценност. 

Преди да се обвърже сериозно с някоя дама, той трябва да се убеди, че тя споделя неговите възгледи и заедно вървят в правилната посока.

Не може да бъде: Ерген 3 се оказа скръндза
ЗВЕЗДИ
Автор Евелин Попадийна

Не може да бъде: Ерген 3 се оказа скръндза

Автор Евелин Попадийна