Автор
Евелин Попадийна

6 модела обувки, с които да замените токчетата и да сте все така секси

Бизнес срещи, важни събития, модерната жена винаги трябва да изглежда добре и да е елегантна, за да създаде добро впечатление. Често в тези моменти избираме обувки на ток, независимо дали ни е удобно, или не, важното е да сме елегантни.
 

Дамите, които не са фенки на високите токчета и ги носят само защото трябва, вече трябва да са много щастливи. Дизайнерите в последно време се застъпват все повече и повече за удобната мода. По този начин отписаха високите обувки и дадоха надежда на нежния пол.

Да, знаем, че сте скептични, но поне този път не бъдете! Една равна обувка също може да изглежда модерно и скъпо. Тя ще е идеалното допълнение към вечерния тоалет или бизнес визията ви и най-важното – ще ви е комфортно!

Ето в кои модели краката ви ще си почиват и в същото време ще сте модерна:

Високи ботуши
През идващия сезон ботушите с дължина над коляното са изключително модерни. Има модели с висок ток, които приличат на чорап, но ние ви препоръчваме да заложите на кожен модел с равна подметка. Това ще осигури комфорт на крака ви. Комбинирайте ги с къси поли и дълги кожени палта за ефектен и в същото време небрежен външен вид.

Балеринки с остър връх
Завръщането, което чакахме толкова дълго! Балеринките отново са на мода, с остър връх, който изящно подчертава крака и придава женственост и елегантност на визията. Този модел е универсален – може да се носи с дънки, панталони, поли и рокля. С тях винаги ще сте модерни!

Боти
Кой каза, че не се носят през лятото? Ботите са страхотни за всеки сезон, комбинират се перфектно с всичко – дънки, рокли, поли.

5 модни грешки, които ни карат да изглеждаме ужасно
МОДА
Автор Евелин Попадийна

5 модни грешки, които ни карат да изглеждаме ужасно

Автор Евелин Попадийна

Лоуфъри
Този модел е идеален за късна пролет, лято и ранна есен. Могат да се носят на бос крак, с чорапогащник или чорапи. И най-важното – с каквато и дреха да ги съчетаете, винаги ще изглеждате стилно и актуално.
 

Дерби
Това са леки обувки, подходящи за топлия период, взаимствахме ги от мъжкия гардероб. Те са декорирани с връзки и се отличават с тракторна подметка с висок или нисък ток. Ефектни са и правят краката да изглеждат значително по-слаби. За дълги разходки и натоварен работен ден може да заложите на модел с незабележим ток, който няма да причини подуване на краката и ще ви даде само комфорт.

Мюли
Всички дами са влюбени в тези елегантни обувки. Те покриват само пръстите на краката, а петата остава открита, а заострения им връх прави всеки аутфит елегантен. Както при дрехите, така и при обувките, трябва да се придържаме към минимализма и да избираме модели без много декорации. С мюлите обаче можем да експериментираме с ярки цветове и акценти.

Живеем във времена, в които трябва да си позволим да ни бъде комфортно през целия ден, но в същото време да сме елегантни и да изглеждаме добре. Тези обувки са направени, за да ни улеснят!