Автор
Антония Михайлова

Как изглежда Мис Вселена 2023 без грим (Снимки)

На последния световен конкурс за красота, който се проведе на 14 януари в Ню Орлиънс, короната отиде при американката от филипински произход Р'Бони Габриел. 

View post on Instagram
 

Сега красавицата е ангажирана с редица социални събития и благотворителни събития по света. Разбира се, титулярката се грижи всяка нейна изява да бъде подплатена и с омайваща визия.

Но нови снимки, направени в кабината на круизен кораб, шокираха обществеността. Изведнъж в социалните мрежи момичето рискува да се покаже "а ла натурел" и повдигна логичен въпрос в съзнанието на всички: щеше ли моделът да спечели титлата Мис Вселена, ако се беше появила пред журито в естествената си форма?

View post on Instagram
 
Тароскоп за септември за зодия Стрелец: Не дръжте нищо негативно в себе си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за септември за зодия Стрелец: Не дръжте нищо негативно в себе си

Автор Мира Маринова

На серия от кадрите, публикувани на профила ѝ в Инстаграм, младата жена се забавлява в хотелска стая. На една от снимките Бони е застанала в леглото на четири крака, на главата си има "уши" от кърпи, а лицето ѝ е без грим.

Много коментатори обаче решиха, че Р'Бони изглежда просто зашеметяващо дори без грим. Нейният свеж и безупречен външен вид и искрящи очи я правят наистина привлекателна. Освен това конкурсите за красота са история не само за външния вид и тоалетите, но и за енергията и харизмата на участничката. 

В последния етап 28-годишната модна дизайнерка и модел се състезава с представителки на Доминиканската република и Венецуела. Припомняме, че Р'Бони Габриел е първата Мис САЩ от филипино-американски произход, спечелила титлата Мис Вселена, както се посочва в биографията ѝ в сайта на конкурса. 

View post on Instagram