Автор
Ива Петрова

Няма да повярвате какво направи Белослава след скандала

Белослава и съпругът ѝ – художникът Евгени Йонов, продадоха бутиковия си хотел и ресторант „Вила Арте“ в Лозенец. Сделката била финализирана преди няколко дни и предстои да бъде изповядана пред нотариус в Царево, а купувачът се оказа украински бизнесмен, търгуващ със земеделски торове.

Певицата пази в тайна официалните параметри по сделката, но близки до семейството твърдят, че тя е съумяла да спазари 3,5 млн. евро за двуетажната сграда.

View post on Instagram
 

Купувачът получава двуетажна сграда с 10 стаи, 4 декара с прилежащ външен басейн, собствена овощна градина, лозе и пълно оборудван ресторант. Новият собственик на „Вила Арте“ – украински бизнесмен с голямо семейство, е купил бутиковия хотел не с цел да продължи бизнеса, а за да превърне мястото в своя лятна резиденция.

Бизнесменът обаче няма да получи произведенията на световно признатият български скулптор Павел Койчев, които красят парадния вход. Съгласно договора, всички произведения на изкуството ще бъдат прибрани от Белослава и съпруга ѝ Евгени Йонов.

View post on Instagram
 

Изненадващата сделка с морския хотел на Белослава породи лавина от слухове заради обстоятелството, че само преди 2 месеца певицата беше арестувана за шофиране в пияно състояние навръх 50-ия си юбилей.

Актрисата Дария Симеонова чака второ бебе
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Актрисата Дария Симеонова чака второ бебе

Автор Ива Петрова

Певицата е с повдигнато обвинение от Софийска прокуратура за шофиране в нетрезво състояние с над 1,2 промила алкохол в кръвта, което се наказва със затвор от 1 до 3 г.

Близки до певицата твърдят, че именно пиянската афера е подтикнала Белослава към продажбата на хотела в Лозенец, който със съпругът ѝ изградиха от нулата. Според думите на нейни колежки, певицата най-накрая се е решила да послуша съвета на мъжа си да продадат бутиковия хотел и да преместят бизнеса си в Гърция. Възможно е да пренесат концепцията на „Вила Арте“ на остров Лимос – този остров е посещаван от богаташи от цял свят, тъй като е с все още диви плажове и е незасегнат от масовия туризъм. Пък и там сезонът е цели 5 месеца. 

View post on Instagram
 

Според думите на близък до семейството, малко след излизането на Белослава от арестантската килия на Шесто РПУ в София, тя е отпрашила с мъжа си към гръцкия остров Лимнос за серия от огледи на парцели в регулация. Информацията се потвърждава и от публикувана снимка във Фейсбук профила на Евгени Йонов от 26 август – на нея художникът позира заедно с Белослава пред семейния кемпер, като обозначената локация е остров Лимнос.

Неофициално се твърди, че Белослава е обявила за продажба и софийския си ресторант "Ателие“, намиращ се в района около "Оборище“, на една от най-скъпите улици – "Асен Златарев“.

"Белослава отдавна обмисляше да се премести в Гърция, където да прекарва летните месеци със семейството и приятелите си, но сърце не й даваше да се раздели с "Вила Арте“. Пиянската изцепка ускори нещата – може да се окаже, че това е било необходимото зло, за да отвори нова страница в живота на 50-годишна възраст“, одумват радикалното решение на певицата колегите й от музикалните среди.