Автор
Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за Риби: Изправени сте пред предизвикателства

През този месец ще се сблъскате с конфликти, конкуренция и предизвикателства. Те ще бъдат породени от дребни разногласия и различие на гледните точки. 

Ще сте изправени пред ситуация, в която може да има недоразумения или сблъсък на идеи и его между вас и околните. Потърсете начин за конструктивно разрешаване на конфликтите и всичко ще бъде наред. 

През септември е крайно време да вземете решение, което вече не може да бъде избягвано. Въпреки нежеланието ви, ще трябва да се изправите пред труден избор и да преодолеете своята нерешителност. От доста време отлагате това важно решение и сега е моментът да се изправите пред него и да прекратите колебанията си. 

@woman.bg Риби, не се доверявайте на интуицията си през септември 🔮♓️ #taroskop #тароскоп #pisces #tarot #tarotreading #zodiac #foryou #fyp #fypシ゚viral #bulgaria ♬ Hypnosis Music - Hypnosis Therapy

Септември ще ви донесе издръжливост, решителност и сила в лицето на трудностите. Месецът със сигурност ще ви изправи пред предизвикателства и препятствия, но вие ще съумеете да защитите позицията си и да постигнете целите си. През този месец ще ви липсва интуиция и ще бъдете неспособни да се свържете с вътрешната си мъдрост.

Разчитайте изцяло на съзнателна и трезва преценка, добре обмислена и аргументирана. Не се доверявайте на натрапчиви подсъзнателни мисли, защото рискувате да се подведете. Този блокаж е временен и много скоро пак ще се докоснете до интуицията си и ще получите достъп до по-дълбоките знания, скрити във вас самите.