Автор
Ива Петрова

Ето го най-точният любовен хороскоп за всяка зодия

Разберете какво ви очаква в сферата на любовта според зодията през предстоящата седмица - от 18 до 24 септември

Овен 

Вашият любовен живот ще бъде изпълнен с емоции и страст през предстоящата седмица. Бъдете отворени за нови запознанства и изразявайте чувствата си. 

Телец 

Тази седмица ще бъдете по-отдадени към партньора си. Споделяйте повече време заедно и се наслаждавайте на общите моменти. Необвързаните от вас имат голям шанс да срещнат любовта сред приятелска компания или публични събития. 

Близнаци 

Вие сте в период на обновление и промени в личния си живот. Този период може да ви насочи към нови любовни възможности. Огледайте се – някой тайно въздиша по вас. 

Рак 

Вашият семеен живот ще бъде в центъра на вниманието тази седмица. Споделете повече време със семейството си и отделете време за любимите хора. Звездите обещават голяма любов на необвързаните. 

Лъв 

Тази седмица ще бъдете по-креативни и вдъхновени в изразяването на чувствата си. Изненадайте партньора си с нещо специално. Самите вие ще получите неочакван мил жест от много специален за вас човек. 

Дева 

Предстои ви стабилно и хармонично време в любовния ви живот. Поддържайте баланса между работа и личен живот. Отделете време за най-скъпите хора на сърцето ви. Необвързаните имат голям шанс да срещнат любовта. 

Везни 

Тази седмица може да срещнете нови хора, които ще ви вдъхновяват. Бъдете отворени за нови приятелства и любовни възможности. Среща с мъж може да запали неподозирани у вас горещи страсти. 

Скорпион 

Вие сте в период на интензивни емоции и страстни моменти. Изразявайте се открито и искрено пред партньора си. Ако сте необвързани, проявете мъничко търпение. Любовта ви чака зад ъгъла. 

Влюбена двойка
Влюбена двойка

Стрелец 

Тази седмица се фокусирайте върху развитието на вашите интереси и хобита. Това може да ви донесе нови контакти, приятелства, а някъде там – и една дълбока и страстна любов. 

Козирог 

Работата и задълженията ви могат да изискват повече време през тази седмица, но не забравяйте да се отдадете и на партньора си. Необвързаните да излязат от черупката си, защото някой е лудо влюбен във вас. 

Водолей 

Вие сте в период на иновации и нестандартни подходи в любовта. Изненадайте партньора си с нещо необичайно и нестандартно. Необвързаните имат нужда да се отпуснат и да се отдадат на нови приключения, които мога да им донесат нова и вълнуваща любов. 

Риби 

Съсредоточете се върху връзката си и бъдете по-внимателни към нуждите на партньора си. Подкрепяйте го и се доверявайте един на друг. Ако сте необвързани, има голяма вероятност някой ви признае чувствата си.

Влюбена двойка
Влюбена двойка