Автор
Кристина Кирова

Шокира света: Кейт се показа с тотално нова прическа и мистериозна травма, полицията я претърсва (снимки)

Кейт Мидълтън за пореден път зашемети света по характерния за себе си елегантен начин, но и сериозно притесни почитателите си. Принцесата на Уелс се появи с палава усмивка на посещение в затвора в Съри.

View post on Instagram
 

За визитата си тя беше заложила на тотално нова прическа. Косата ѝ изглежда по-дълга от всякога, с небрежни вълни и бретон. Един детайл от визията на Кейт обаче събуди любопитството ни и той е травмата, която се забелязва на ръката ѝ. Показалецът и средният ѝ пръст са превързани, а в последствие стана ясно, че е пострадала при скачане на батут с децата ѝ. 

Дори от Бъкингамския дворец потвърдиха, че травмата на Кейт е лека, нищо сериозно, за да успокоят почитателите ѝ. 

View post on Instagram
 

Принцесата на Уелс, както винаги, показа изискан стил, макар и в затвора. За официалния ангажимент тя бе облечена в тъмносин костюм на Александър МакКуин, а единственото украшение по нея беше красивото ѝ златно колие с инициалите на трите ѝ деца. Принцесата се усмихваше палаво, докато полицаите я претърсваха в началото на посещението. 

Поводът за визитата на Кейт е предстоящата Седмица за борба с наркотичната зависимост през октомври. Затова тя посети сектор, в който лежат затворници с проблеми със забранените вещества. Мидълтън е и патрон на организацията с борба към зависимостта Forward Trust.