Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, днес мечтата ви се сбъдва. Деви, време е за промяна

Голяма е вероятността за неправилна оценка на ситуацията и хората около вас, затова не бързайте да вземате важни решения.

Овен –Днес мнозина ще се почувстват щастливи и изпълнени с илюзии. Сега е един добър момент за вашите интереси и намерения, така че не се отказвайте от мечтите си, защото сте на път да постигнете това, което искате. 

Телец – Ако срещнете пречки или има забавяне, помислете, че това може да е предупреждение, че това, което искате, не е най-доброто за вас в този момент. Имате добра възможност да проведете конструктивен разговор с партньора си, да намерите търсените решения. 

Близнаци – Хубаво ще е да се научите да цените това, което имате и да се възползвате от всичко, което животът ви предлага. Вашият управител Меркурий, който е още ретрограден в знак Дева въвежда по-интроспективен период за вас. 

Рак – Някои обстоятелства, които сте преживели и които са помрачили мечтите ви, ще изчезнат и ще започне скоро поредица от просперитет за вас. Не спирайте да излизате, защото е голяма вероятността да срещнете интересни хора. 

Хубава жена
Хубава жена
Freepik

Лъв – Ще чувствате сигурност, че можете да успеете във всичко, стига да решите да го направите. Днес може да получите неочаквано обаждане, приятна среща или да се сбъдне мечта. Насладете се, защото това е вашият момент. 

Дева – Днес комуникацията ви с околните ще се подобри и ще имате възможност да водите конструктивни диалози. Ако животът ви се нуждае от промяна, идва подходящият момент да го направите. Поемайте рискове, опитвайте нови пътища... 

Везни – Денят е много добър за срещи с приятели, които не сте виждали отдавна. Това ще ви достави голямо удоволствие и ще се чувствате много добре. Съществува вероятност мнозина да се влюбят от пръв поглед. 

Скорпион – Не е изключено днес някои от вас да бъдат залети от негативни и мрачни мисли, да ги обхване несигурност, затова се опитайте да се справите със ситуациите спокойно и логично. Не се поддавайте на безпокойството. 

Красива жена
Красива жена

Стрелец – Емоциите ви днес могат да бъдат малко екстремни, поради напрежение и конфликти около вас. Възможно е също да ви връхлетят някои спомени от миналото за ситуации, които са ви огорчили. Отървете се от токсични хора или връзки, които по някакъв начин ви дърпат назад. 

Козирог – Игнорирайте всички, които се опитват да ви учат как да управлявате делата си и продължете да правите нещата по свой начин. Нещата ще ви се получат чудесно, започват да се обръщат във ваша полза, ще вземете правилните решения. 

Водолей – Прекрасна възможност може днес да почука на вашата врата... Оставете настрана всякакви съмнения и останете на линия, за да се възползвате от нея. Може да се случи нещо, което да даде нова насока на нещо, което ви интересува. 

Риби – От една страна не трябва да потискате мислите си, но от друга трябва да се опитате да се поставите на мястото на другия човек, преди да направите прибързани заключения или да вземате важно решение за отношенията.

Жена
Жена