Автор
Пепа Попова - Пепита

Ralph Lauren със зашеметяващо завръщане на Седмицата на модата в Ню Йорк

Новият сезон е на прага ни, а с него и новите тенденции. Модният маратон вече започна в Ню Йорк и привлече вниманието ни, както винаги по това време на годината. Сред най-дългоочакваните ревюта отвъд океана бе това на Ralph Lauren.  

Много звезди, сред които Дженифър Лопес, Робин Райт, Ема Робъртс, Аманда Сейфрид, Джулиан Мур, Даян Кийтън и други, заеха първия ред, за да видят шоуто. 

View post on Instagram
 

На котешката пътека дефилираха не по-малко известни красавици. По време на последното преминаване Наталия Водянова и Кристи Търлингтън дори успяха да се замесят в малък инцидент: Наталия случайно стъпи на подгъва на роклята на Кристи. За щастие колежката й не падна и двете моделки само се усмихнаха на случилото се. 

View post on Instagram
 

Събитието се проведе в Brooklyn Navy Yard, който бе преобразен като типичен американски  тавански апартамент.   

View post on Instagram
 

Зададената посока „Американа“ преобладаваше и в колекцията: моделите представиха различни дънкови артикули, рокли в бохо стил и вечерни рокли, изработени от леещи се тъкани в наситени цветове. Не липсваха и релефни златни акценти.  

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

"Все неща, които една елегантна жена може да носи на всяка възраст, по всяко време, на всяка точка на планетата", каза Лорън пред USA Today. 

View post on Instagram
 

"Моята колекция за сезон пролет-лято 2024 е една нова романтична история – едноврменно модерна и изискана. Става въпрос за свободата да се създаде личен стил чрез изкуството да съчетаеш добре избледнели дънки и живописни флорали. И в допълнение модерната изтънченост на вечните иконични визии, преродени в черно и злато, или еклектичната смесица от смели цветове, блясък и луксозни ръчно изработени детайли. Това са историите на жената, за която проектирам, чиято индивидуалност и художествен дух са платно за нейното собствено самоизразяване.", добави в заключение Лорън.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram