Автор
Кристина Кирова

Подготовката кипи: Ето на коя дата Златка ще сключи брак с Карен

Златка Райкова най-накрая ще мине под венчило и няма търпение да дойде големият ден. Припомняме ви, че плеймейтката има няколко провалени опита за дългосрочна връзка и брак с ММА боеца Георги Валентинов и футболиста Благой Георгиев, от когото дори има син. 

View post on Instagram
 

Сега изглежда обаче, че Златка най-накрая е открила подходящия партньор, за когото се сгоди преди година. Карен, който е баща на втория ѝ син, Карен-младши, ѝ предложи миналото лято в Миконос, но от тогава до съвсем скоро Райкова така и не споделяше кога ще е сватбата. 

Проблеми в Рая: Карен и Златка спретнали скандал на плажа
ЗВЕЗДИ
Автор Весела Георгиева

Проблеми в Рая: Карен и Златка спретнали скандал на плажа

Автор Весела Георгиева

През последните дни тя споделя с феновете си в Инстаграм, че събитието наближава и тя се вълнува все повече, а подготовката кипи. Сватбата ще се състои в предпоследната събота на месеца, което означава 23-ти септември. Датата, разбира се не е избрана случайно, тя е напълно съобразена с астрологията. 

Не е тайна, че подобно на много популярни дами и Златка се съветва с астролог за големите събития в живота си и сватбата не е изключение. Плеймейтката беше категорична, че няма да сключи брак преди да е приключил ретроградният Меркурий на 15 септември. 

View post on Instagram
 

Все още не е известно къде ще се състои сватбата, но знаем, че меденият месец на Златка и Карен ще бъде в Дубай.