Автор
Антония Михайлова

Време е за истината: Министерството на отбраната на САЩ за първи път разкри как наистина изглеждат НЛО

Напоследък информациите за неидентифицирани летящи обекти, наблюдавани в небето, както и за неидентифицирани подводни обекти, наблюдавани във водата, зачестиха все повече. Уфолози твърдят, че срещата на човечеството с извънземните наближава. 

Пентагонът продължава активно да разследва НЛО, а междувременно на бял свят излязоха и нови данни от Министерството на отбраната на САЩ, свързани със странни летящи обекти, които вълнуват умовете на учени, изследователи и обикновени хора от много години насам. 

НЛО
НЛО

А ето как изглеждат извънземните кораби, които служителите на Пентагона реално са наблюдавали и вече не отричат:

Според сведенията им това изобщо не са "чинии", както се е наложило в представите ни през десетилетията. Всъщност НЛО има кръгла сферична форма. Най-често наблюдаваните обекти са бели, полупрозрачни или оранжеви на цвят. Размерът им е от 1 до 4 метра в диаметър и пътуват във въздуха на височина точно под пътническите самолети, се посочва в информацията.

Документът, публикуван на официалния уебсайт на специалния отдел за НЛО на Министерството на отбраната на САЩ, представя доклад, базиран на документация за периода от 1996 до 2023 г. В него се съобщава, че основно НЛО са били наблюдавани на надморска височина от около 6000 метра. Но около 10 процента от тях са записани с камери на надморска височина от само 1500 метра – около три пъти по-висока от One World Tower в Ню Йорк. 

НЛО
НЛО

Наред с извънземните обекти, описани като "кръг" или "сфера", са забелязани и форми на овал, триъгълник, диск, квадрат и цилиндър, наподобяващ огромна пура. Сферичните обекти обаче преобладават най-много по численост на наблюденията. 

НЛО
НЛО

Приблизително 16% от летящите обекти имат някакъв вид "светлини", за които учените допускат, че могат да се дължат на отразена светлина. 

Преди броени седмици пък Пентагонът публикува онлайн "карта" на най-горещите точки на НЛО, където извънземни кораби са забелязвани най-често. Изненадващо се оказва, че това са Япония и Близкия изток. 

Министерството на отбраната на САЩ не крие факта, че гледа на НЛО като на заплаха за сигурността, която може да доведе до унищожаването на човечеството, ако не се предприемат действия. Изглежда скоро всичко тайно ще стане ясно. 

Подобни опасения изрази наскоро бившият разузнавач Дейвид Груш, който твърди, че Пентагонът крие всички данни за извънземни. Груш предостави неоспорими доказателства, които са му били дадени от хора, работили за Министерството и участвали в изследвания за НЛО.

НЛО
НЛО