Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, днес се фокусирайте върху любовта

Не се препоръчва да се занимавате с енергична дейност, да започвате нови проекти. По-добре е да отделите време за себе си. 

Овен – В днешния ден навлизате в трудна фаза. Възможни са препятствия, които се издигат и блокират действията ви. Запазете спокойствие и най-вече не губете дух. Можете да изкачите всяка планина, само ако останете фокусирани върху целите си и реалистични за това, което ви предстои. 

Телец – В днешния ден е препоръчително да бъдете особено внимателни на работното си място и особено когато става въпрос за вземане на решение с кого искате да си сътрудничите в работата. Бъдете по-отговорни към финансовите си задължения. 

Близнаци – Въпреки че в атмосферата има напрежение, вие ще направите и невъзможното, за да търсите хармония и ще приемете всичко, което идва с лека усмивка. В любовта се старайте да се отнасяте внимателно към половинката си. 

Рак – Настроени сте за промяна и това ще ви накара да направите някои умни ходове, които ще доведат до подобренията, които търсите, но много бъдете внимателни. Позволете си да експериментирате с нови идеи и да излезете далеч от зоната си на комфорт, но след днес. 

Лъв – Нужно е съвсем внимателно да стигате до всяко решение и да сте сигурни, че наистина е това, което искате и че ще доведе до желаните от резултати. Също ще е добре да потърсите съвет от тези, на които имате повече доверие. Те ще имат по-обективна гледна точка в момента. 

Дева – Здравословните амбиции ще ви отведат, където пожелаете. Късметът ви ще зависи от способността ви да бъдете себе си по всяко време и на всяко място. Може да се появи нещо неочаквано, което да донесе радост или смут в сърцето ви. 

Везни – Днес е възможно да се почувствате сякаш на кръстопът, без да знаете по кой път да поемете. Не преглъщайте мъките и тревогите си и отворете сърцето си. Трябва да направите нещо различно, което да ви освободи от това, което ви напряга. 

Скорпион – Ако се чувствате самотни, опитайте се да не затъвате в блатото на твърде много в негативни и песимистични мисли. Очакват ви по-добри дни и те ще ви настигнат рано или късно, ако останете позитивни и оптимистични. 

Стрелец – В днешния напрегнат ден е по-добре да избягвате всякакви големи промени в работата и в личен план. Не клатете лодката, на която седите. Нещата не са такива, каквито изглеждат и може да влезете направо в капана. 

Козирог – Възможно е да се чувствате днес напрегнати, точно на ръба и това може да ви въвлече в спорове и разногласия с околните. Нещата далеч не са това, което всъщност искате и затова направете всичко възможно, за да го избегнете. 

Водолей – Ако бързате в действията и решенията си, ще направите лесно грешки и ще получите резултати, противоположни на това, към което се стремите. Опитайте спокойно да се справите с всичко. Финансово нещата не са цъфтящи. Намалете излишните разходи. 

Риби – Днес трудно ще се избегнат разногласията. Най-вероятно ще са свързани с работа или бизнес. Не преувеличавайте ролята на дреболиите. Вероятни са и малки домашни недоразумения, но тук бързо ще можете да уредите всичко.