Автор
Ева Лъчезарова

Моят dm е вече на 1 година и черпи всички свои клиенти с 15% намаление!

Сякаш неусетно измина цяла една година, в която клиентите на dm вече пазаруват трайно изгодно и онлайн.

Точно преди 12 месеца отвориха виртуалните врати на онлайн магазина на популярната верига, в който можете да подберете любимите си dm продукти от комфорта на собствения си дом. 

Само в периода 14.09. - 20.09.2023 г. имате възможност да се възползвате от 15% отстъпка, като можете да направите своите покупки както чрез онлайн магазина, така и през мобилното приложение Моят dm. Така през септември бихте могли да попълните личната си козметична чантичка, да напазарувате почистващи препарати за дома или да се поглезите с нов парфюм с 15% отстъпка.

Единственото, което трябва да направите, за да се възползвате от намалението, е да имате акаунт в Моят dm. Ако все още не сте си направили такъв, бихте могли да го създадете, като последвате следния линк за Регистрация в Моят dm.

Екипът ни споделя и три от най-любимите си dm продукта, които задължително ще добавим в кошницата си този месец:

ebelin - Конджак гъба за почистване на лице

Конджак гъбата на ebelin е чудесен помощник във всеки домашен СПА ритуал. С нея можете да си направите нежен масаж на лицето, като бихте могли да я използвате както с почистващи добавки, така и без тях. Тя е изработена от корените на растението конджак и е чудесна алтернатива на химическите продукти и тампончета за почистване на лице.

BEN&ANNA Натурална паста за зъби с активен въглен Natural Black

Подарете си перфектната усмивка с Ben&Anna Natural Black Toothpaste - природната паста за зъби с активен въглен, сертифицирана от NaTrue и Vegan Blume. Тази уникална формула включва масло от мента и алое вера, които не само изравняват цвета на емайла и осигуряват избелващ ефект, но и успокояват раздразненията и поддържат устата в идеално състояние. Активният въглен е известен със способността си да премахва нежеланите петна, които се появяват при консумацията на кафе, чай и червено вино. С редовна употреба, тази паста не само избелва нежно, но и предотвратява потъмняването на зъбите.  Ароматът на мента оставя усещане за чистота и свежест след всяко измиване. 

Profissimo - Плетена чанта от био памук

В съвременения свят, устойчивостта и вниманието към околната среда заемат централно място в нашите ценности. Малките действия вече имат огромно значение и в този контекст ежедневната употреба на устойчиви продукти е от изключителна важност. Това беше и причината да се спрем на лимитираната серия от устойчиви чанти Profissimo, изработени от висококачествен био памук. Със своята издръжливост и качество, те помагат значително да намалите използването на еднократни пластмасови торби, тъй като можете да ги използвате многократно. Със своя стилен принт и изчистен надпис "Natürlich" (което означава "естествено" на немски), тя добавя усещане за еко-осъзнатост към вашия стил. 

Честит рожден ден, dm! Ние вече направихме нашата поръчка и нямаме търпение да я получим, а вие разгледахте ли онлайн магазина?

(в материала има продуктово позициониране)