Автор
Ива Петрова

Мощен скандал сред Амазонките на съвета избухва днес

След като племето на Амазонките загуби номинационната битка вчера, днес ще трябва да се яви на първия си съвет.

Атлетичните дами ще трябва да посочат пред водещата Ралица Паскалева двама номинирани, които ще бъдат застрашени от елиминация. 

Припомняме, че тежката номинационна битка, изискваща много сила, беше спечелена от Гладиаторите, а втори останаха Старейшините. От племето на Амазонките се отличи златната медалистка в самбото Мария Оряшкова. 

Според оценката на водещите и зрителите тя изнесе битката почти сама. Амазонките, които изглеждаха доста изтощени и дезориентиране почти през цялото време, успяваха да местят тежките варели благодарение на впечатляващата сила на Оряшкова. 

Въпреки зрелищната победа, която Гладиаторите постигнаха, новината за племето на Изгубените създаде огромен конфликт. Почувствалите се застрашени Гатьо, Николай, Крум, Даниел, Цветелин и Калоян нападнаха Рълев и Радостин, които поддържат поведението на аутсайдерите в племето. Причината е, че техните братя Николай и Михаил имат шанс да влязат в племето на Гладиаторите и да изпратят в Чистилището един от шестимата им опоненти. 

Преди битката на плещите на Васил тежеше нелекото решение кого от Старейшините да изпрати в изгнание в Чистилището. Културистът Валентин обаче се самопредложи с довода, че иска да бъде заедно с дъщеря си Елена, която завърши последна в битката за влизане в “Игри на волята” и е застрашена от изгонване. 

Стълкновение за предимството ще се зароди и при Амазонките по време на предстоящия съвет. Какво ще се случи и ще коства ли този конфликт номинации, предстои да разберем тази вечер.