Автор
Ева Лъчезарова

Шаная Туейн по-откровена от всякога: сподели какво е чувството да позираш гола на 58 и защо менопаузата е била хубаво нещо за нея

Шаная Туейн сподели, че напълно приема новото си тяло и промените, които идват с менопаузата. 58-годишната изпълнителка на Man! I Feel Like a Woman се завърна с гръм и трясък, когато издаде новия си албум Queen of Me по-рано тази година – първият ѝ албум от 2017 г. насам – и не се страхуваа да показва голото си тяло.

Увереността ѝ да позира гола дошла благодарение на новото ѝ усещане за нейното тялото, което тя каза, че е мразила години наред. Говорейки пред New York Post, тя обясни: “Е, аз съм обратното на ексхибиционистка“, преди да признае: “Но обичам да се чувствам секси“.

View post on Instagram
 

“Сега вече обичам да се наслаждавам на тялото си повече от всякога“, добавяйки: “Преди мразех тялото си. Така че, когато бях млада го криех много." Но сега, след като е преоценила връзката си с тялото си, тя споделя: “Мисля, че имах нужда да уловя къде съм в момента, защото това е момент, който искам да запомня”

“Просто трябваше да бъда смела за това, което притежавам“, каза тя и добави: “И се почувствах наистина добре, казах си “Да, добре съм с това, което имам“. Трябва да мога да се гледам в огледалото всеки ден. Съвършена съм такава, каквато трябва да бъда. Това е начинът, по който трябва да изглеждам на моята възраст. Добре ми е. И не се страхувам вече. Всичко е наред."

View post on Instagram
 

Шаная допълни, че всъщност менопаузата ѝ е дала новата перспектива. “Мисля, че менопаузата беше много хубаво нещо за мен, защото имаше много повече неща, които се промениха във всичко около мен физически, с които трябваше много бързо да се примиря.“ - призна тя.

“Менопаузата ме научи бързо да казвам: “Знаеш ли, може само да стане по-зле. Така че просто се обичайте сега. Просто преодолейте несигурността си – те ти пречат. И страхът стои на пътя ти.“ - обясни тя.

“Искам да живея по начина, по който пиша“, обяснявайки: “Винаги пея за това, че съм безстрашна. Така се чувствам, когато пиша. Но не живея по начина, по който пиша."

View post on Instagram
 

Вдъхновена от собствената си работа, тя казва: “По-свирепа съм от всякога, защото наистина го изисквах от себе си.“ Албумът Queen of Me и заглавната песен отразяват тази нова решителност, казва тя. “Аз съм своя шеф... Вземам собствените си решения, уверена съм в тези решения и поемам отговорност за тези действията си. И това ме кара да се чувствам по-комфортно в собствената си кожа, прави ме... много по-трудна за вадене от равновесие.” “Това, което процесът на писане на песни направи за мен, беше да ми позволи да погледна с друга нагласа на нещата“, добави тя.