Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, бъдете по-уверени. Раци, отделете време за любов

Денят има силна енергия, която подпомага изпълнението на плановете.

Овен 

Колкото и да сте енергични, трябва да изпуснете парата със спорт, не със спорове. Невъздържаните изявления няма да ви помогнат. Обуздайте нетърпението си! Малко разочарование вероятно е неизбежно, но ще ви донесе важни прозрения. 

Телец

Юпитер ви предупреждава: Разпитайте добре наоколо за всичко, преди да се ангажирате. Когато отлагате важни задачи, се чувствате зле. Но ако направите това веднага, ще въздъхнете с облекчение и можете да започнете втората половина на деня с добро чувство.

Близнаци

Аспектите на напрежение оказват влияние върху настроението. Музиката и танците биха ви ободрили. Бъдете по-уверени в себе си и някои успехи ще дойдат естествено – включително по въпросите с парите. 

Рак 

Ако чувствате напрежение, прибягайте до масажното студио. С малко толерантност можете да предотвратите ескалация на недоразумения днес. Космическите влияния ви карат да имате нужда от подкрепа. Отделете време за любов! 

Лъв 

Излъчвате щедрост и особена сърдечна топлина. Другите хора неизбежно реагират по подобен приятелски и сърдечен начин. Може би ще прекарате романтично време. Мечти и реалност се смесват. 

Дева

Плановете ви са обещаващи, но все още не са достатъчно добре обмислени. Някой, когото ще срещнете през следващите няколко дни, ще ви даде важна идея. Не позволявайте на никого да забива клин между вас и партньора ви. 

Везни 

За съжаление Марс ви кара да осъзнаете слабите си страни. Бъдете толерантни към слабостите и на другите. Ако някой ви разпитва и иска да знае нещо повече за вас, не говорете много. По-добре премълчете. 

Скорпион 

Днес сте убедителни с много дух, ум и чар – но пак не обещавате нищо! Защо искате да прикриете нещо, което вече е очевидно? Не си струва. Опитайте да задавате въпроси, вместо просто да говорите! 

Стрелец 

Бъдете внимателни! Без значение дали в личен план или по отношение на вашето здраве. Трябва да отстъпите и да преразделите силите си, ако сте попаднали в трудна ситуация! Вероятно искате повече, но рискувате твърде много.

Козирог 

Излъчвате особено дружелюбие в личния си живот, склонни сте на компромиси и подчертавате това, което ви свързва. Следователно срещите с други хора могат да се превърнат в особено приятни преживявания.

Водолей 

Ако успеете да използвате този ден за преструктуриране, можете сами да решите накъде да отиде промяната. Не се колебайте да предприемете решителните стъпки. Както е известно, пътят се създава при ходене. 

Риби 

Силата е темата на деня. Използвайте влиянието си, ако не искате хората просто да се разпореждат с вас. Доверете се на собствените си сили и отстоявайте своите позиции. Ако не го направите, вашите интереси може да се окажат пренебрегнати.